Doorsturen
 
Doorsturen
 

verzorgende IG, flexpool Veluwe & Veluwe Vallei

Ben jij een verzorgende die stevig in zijn/haar schoenen staat en die werken op verschillende klinische afdelingen als een positieve uitdaging ziet? Solliciteer dan op deze vacature voor verzorgende voor de flexpool (8-20 uur) voor regio Veluwe.Binnen de RVZe Veluwe & Veluwe Vallei werken we ...

 • Regio: Ermelo
 • Vakgebied: Verzorging
 • Opleidingsniveau: MBO
 • Aantal uren per week: 20 uur

Wat ga je doen?

Ben jij een verzorgende die stevig in zijn/haar schoenen staat en die werken op verschillende klinische afdelingen als een positieve uitdaging ziet? Solliciteer dan op deze vacature voor verzorgende voor de flexpool (8-20 uur) voor regio Veluwe.

Binnen de RVZe Veluwe & Veluwe Vallei werken we met een roosterbureau van waaruit voor alle afdelingen in de 24-uurszorg de inzet van flexibel personeel wordt geregeld, bijvoorbeeld voor ziektevervanging of tijdens verlof en scholing. Als verzorgende ben je vanuit de flexpool inzetbaar op alle klinische afdelingen binnen de RVZe Veluwe & Veluwe Vallei. 

Je werkt binnen gedreven teams, die veelal bestaan uit verpleegkundigen, begeleiders/verzorgenden, arts-assistenten, psychiater, maatschappelijk werker en activiteitenbegeleiders. Je verzorgt en begeleidt patiënten, zowel individueel als in groepsverband. Samen met je collega’s zorg je voor een optimaal zorg-, behandel- en/of leefklimaat. Je bewaakt het ritme van de dag en de gemaakte afspraken.

Wat heb je nodig?

 • een diploma verzorgenden IG niveau 3;
 • je hebt enige werkervaring binnen de zorg en bij voorkeur de ggz;
 • een brede belangstelling en een flexibele inzetbaarheid zowel in tijd als werkplek;
 • je staat stevig in je schoenen, bent geduldig en zoekt de samenwerking met collega’s;
 • je bent alert, kunt snel schakelen en creatief in het vinden van oplossingen;
 • je communiceert op een prettige en duidelijke manier en weet patiënten te motiveren en te stimuleren. 

Wat mag je verwachten?

 • we bieden een contract voor minimaal 8 en maximaal 20 uur per week, in eerste instantie voor de duur van een jaar. Afhankelijk van organisatie ontwikkeling bestaat kans op verlenging. (voor interne medewerkers geldt dat wij de huidige contractafspraken overnemen)
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 35 (minimaal € 1.748.-- en maximaal € 2.599,-- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
 • het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure (de kosten worden vergoed).

Waar ga je werken?

GGz Centraal is dichtbij; in kleinschalige centra verspreid over het midden van het land bieden wij geestelijke gezondheidszorg. Wij zijn een innovatieve kennisorganisatie die professionele behandeling en begeleiding biedt, wetenschappelijk onderzoek doet én professionals opleidt. Wij kennen resultaatverantwoordelijke zorgeenheden (RVZe’s).

De RVZe Veluwe & Veluwe Vallei biedt specialistische zorg aan volwassenen en ouderen met psychische problemen, onder andere rond en op landgoed Veldwijk in Ermelo. Het behandelaanbod is uiterst gevarieerd waardoor op vrijwel elke zorgvraag een passend antwoord geboden kan worden.

Solliciteren

Wij zien je digitale sollicitatie voor de vacature verzorgende IG graag tegemoet.
Wil je eerst meer informatie neem dan contact op met Bas-Jan Stoute (hoofd bedrijfsvoering) bereikbaar via telefoonnummer 06 10209482 of Titia van de Ridder (medewerker roosterbureau) via telefoonnummer 0341 566916.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 07-09-2018.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen