Doorsturen
 
Doorsturen
 

GZ psycholoog Kastanjehof

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als gezondheidszorgpsycholoog? Heb je zin om mee te werken aan het opzetten van een goed behandelprogramma en geef jij, ondanks de complexe en vaak langdurige doelgroep, niet snel op?Bij Kastanjehof zijn er verschillende afdelingen acute, complexe en intensieve psychiatrie. ...

 • Regio: Amersfoort
 • Vakgebied: Gedragswetenschappen
 • Opleidingsniveau: WO
 • Aantal uren per week: 36 uur

Wat ga je doen?

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als gezondheidszorgpsycholoog? Heb je zin om mee te werken aan het opzetten van een goed behandelprogramma en geef jij, ondanks de complexe en vaak langdurige doelgroep, niet snel op?

Bij Kastanjehof zijn er verschillende afdelingen acute, complexe en intensieve psychiatrie. Pittige doelgroepen met verschillende psychiatrische beelden en regelmatig in combinatie met verslavingsproblematiek. Niets gaat hier vanzelf, het zijn vaak kleine stukjes vooruit. Dat vraagt om een onbevooroordeelde blik en uithoudingsvermogen en het vermogen om met elkaar de kleine successen te vieren.

Als GZ psycholoog ben je breed inzetbaar door het hele pand (ongeveer 100 patiënten), waarbij je diverse taken en verantwoordelijkheden hebt. Je kunt worden ingezet als regiebehandelaar van een aantal patiënten, je gaat individuele en groepstherapieën geven en je hebt een coachende, adviserende en ondersteunende functie voor de verpleegkundige teams op de afdeling. Ook kun je meedenken over beleid, het ontwikkelen van een uitgebreider behandelprogramma en het geven van intervisie en klinische lessen. 
We zoeken iemand die het als een uitdaging ziet om te werken met de meest complexe patienten. Iemand die buiten de standaard behandelprotocollen kan denken en die goed kan samenwerken in een multidisciplinair team met verpleegkundigen, begeleiders, artsen en psychiaters en daar ook richting aan durft te geven. 

Wat heb je nodig?

 • je hebt een afgeronde opleiding tot GZ psycholoog en je bent BIG (art.14) geregistreerd;
 • je beheerst de cognitieve gedragstherapie en bij voorkeur ook andere technieken als schematherapie en/of DGT en/of ACT;
 • je hebt ervaring en/of affiniteit in systeemgericht werken en bent EMDR therapeut;
 • je hebt, bij voorkeur, ervaring op het gebied van verslavingsproblematiek;
 • je kunt zelfstandig werken alsook samenwerken in een multidisciplinair teamverband;
 • je kunt goed luisteren, vraagt door en bent kritisch en besluitvaardig;
 • je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift; je werkt efficiënt, kunt snel schakelen en bent niet bang voor een flinke uitdaging.
 • Kernwoorden: creatief, doorzetter, vakkundig, relativeren.

Wat mag je verwachten?

Wij bieden een uitdagende en gevarieerde functie met ruimte voor verantwoordelijkheid, professionele en persoonlijke ontwikkeling in een dynamische en plezierige werkomgeving. En verder:
 • een  contract voor minimaal 24 uur per week met een uitloop naar 36 uur per week voor onbepaalde tijd;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 65 (minimaal € 3.266,- en maximaal € 5.126,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure; 
 • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken.
Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. 

GGz Centraal, specialist in ggz, bevindt zich in het midden van het land. Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal. www.ggzcentraal.nl.

Intensieve Psychiatrie/High Care is gevestigd in gebouw Kastanjehof te Amersfoort (terrein Zon en Schild) en omvat meerdere specialistische behandelprogramma’s met ieder een specifieke expertise, gebundeld in 3 clusters: Intensieve langdurende Psychiatrie, Acute Psychiatrie en Complexe Psychiatrie. De clusters Acute en Complexe Psychiatrie hebben zowel een regionale als bovenregionale functie. Deze bovenregionale functie, die in ontwikkeling is, is er voor de zeer complexe groep patiënten, die zowel intensieve zorg, qua behandeling en diagnostiek, als een hoge mate van beveiliging vragen. Het cluster Complexe Psychiatrie omvat onder andere een afdeling voor Forensische Psychiatrie, waarbij wordt samengewerkt met De Voorde/Van der Hoevenkliniek.

Solliciteren

Nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie over de vacature GZ psycholoog, Kastanjehof Zon & Schild Amersfoort? Neem dan contact op met Peter Versteeg, hoofd bedrijfsvoering, via telefoonnummer 06 - 232 88 946 of Willemke Koudijs, gz psycholoog, via telefoonnummer 033 - 460 94 24.
Wil je direct solliciteren, stuur dan via het sollicitatieformulier je cv en brief met motivatie. Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op  werkenbijggzcentraal.nl.   

Reageren kan tot 25-09-2018.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen