Doorsturen
 
Doorsturen
 

GZ psycholoog Ouderenpsychiatrie

Je krijgt als GZ psycholoog een veelzijdige en dynamische  baan aangeboden waarin je 24 uur deel uitmaakt van het ambulante team Barneveld en Wezep.Je hebt een actieve rol qua diagnostiek door middel van NPO’s en PO’s. Je behandelt mensen met persoonlijkheidsproblematiek, stemming- en angstklachten en ...

 • Regio: BarneveldWezep
 • Vakgebied: Gedragswetenschappen
 • Opleidingsniveau: WO
 • Aantal uren per week: 24 uur

Wat ga je doen?

Je krijgt als GZ psycholoog een veelzijdige en dynamische  baan aangeboden waarin je 24 uur deel uitmaakt van het ambulante team Barneveld en Wezep.

Je hebt een actieve rol qua diagnostiek door middel van NPO’s en PO’s. Je behandelt mensen met persoonlijkheidsproblematiek, stemming- en angstklachten en psychotische en cognitieve stoornissen middels CGT, EMDR, systeem en relatiegesprekken. Je hebt een actieve houding  in het meedenken en adviseren naar collega’s en derhalve is het belangrijk dat je zowel goed zelfstandig als in teamverband kunt werken.

Het ambulante team bestaat uit een psychiater, SPV-en, PIT verpleegkundigen, een AIOS, soms aangevuld met een HAIO of SOG.

Je werkzaamheden binnen het ambulante team bestaan uit het zelfstandig doen van intakes waarin je de diagnose stelt en een voorstel doet voor behandeling. Dit bespreek je in het multidisciplinair team. Je hebt een coördinerende rol in het bepalen van het behandelbeleid door diagnostiek en psychologisch onderzoek. Waarbij je ook regiebehandelaar kan zijn.

Wat heb je nodig?

Voor deze vacature is het CVO op zoek naar een GZ psycholoog met afgeronde opleiding en werkervaring in de behandeling van mensen met complexe problemen.
Daarnaast vragen wij:
 • affiniteit met werken met ouderen (vanaf 60 jaar);
 • creatief en innovatief m.b.t. inhoud van behandelingen;
 • sterke motivatie tot verbeteren en optimaliseren van de ouderenpsychiatrie;
 • een grote mate van zelfstandigheid en flexibiliteit;
 • een B rijbewijs en beschikking over een eigen auto;
 • humor.

Wat mag je verwachten?

 • wij bieden een parttime contract voor 24 uur per week voor onbepaalde tijd;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 65 (minimaal € 3.215,- en maximaal € 5.046,-  bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure;
 • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op onze werkenbijggzcentraal.nl.

Waar ga je werken?

Het Centrum voor Ouderenpsychiatrie (CVO) is onderdeel van de RVZe Veluwe & Veluwe Vallei. Binnen het CVO vormen de functies ambulante behandeling, deeltijd, en kortdurende klinische behandeling al twaalf jaar één organisatie. Het werkgebied van het CVO is de Noord en West Veluwe inclusief de gemeente Hattem en Heerde.
 Het CVO bestaat uit:
Ambulante Ouderenpsychiatrie: het ambulante veld kent drie ambulant werkende teams die werken vanuit Wezep, Ermelo en Barneveld. Ze zijn daarmee dichtbij de huisarts gepositioneerd en er worden spreekuren gehouden op diverse plaatsen, indien nodig ook bij mensen thuis. Consultatie in het St Jansdal ziekenhuis en in de vijf verpleeghuizen wordt eveneens vanuit de ambulatoria verleend.
Deeltijdbehandeling: De deeltijdbehandeling wordt gegeven op het CVO.
Klinische behandeling: Opname is mogelijk binnen een klinische setting op het Landgoed Veldwijk.

Solliciteren

Wij zien je digitale sollicitatie voor de vacature GZ psycholoog Ouderenpsychiatrie graag tegemoet.
Wil je eerst meer informatie neem dan contact op met Nynke Spijksma (klinisch psycholoog) bereikbaar via telefoonnummer 06- 83800067 of Fokke Post (hoofd bedrijfsvoering) bereikbaar via telefoonnummer 06- 30302907.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 22-06-2018.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen