Doorsturen
 
Doorsturen
 

diëtist

Wil jij medebepalend zijn voor het voedingsbeleid binnen GGz Centraal locatie Veldwijk? Ambieer jij een kartrekkers functie? Zoek je graag verbinding met de afdelingen? Is leefstijl je op het lijf geschreven? Solliciteer dan snel naar deze functie! Binnen de medisch- en paramedische dienst op landgoed ...

 • Regio: Ermelo
 • Vakgebied: Paramedici
 • Opleidingsniveau: HBO
 • Aantal uren per week: 24 uur

Wat ga je doen?

Wil jij medebepalend zijn voor het voedingsbeleid binnen GGz Centraal locatie Veldwijk? Ambieer jij een kartrekkers functie? Zoek je graag verbinding met de afdelingen? Is leefstijl je op het lijf geschreven? Solliciteer dan snel naar deze functie! Binnen de medisch- en paramedische dienst op landgoed Veldwijk, zijn wij op zoek naar een enthousiaste diëtist.

Als diëtist geef je voedings- en dieetadvies aan (poli) klinische patiënten met ernstige psychiatrische aandoeningen op verschillende afdeling binnen de Veluwe en Veluwe Vallei. De diëtistische behandeling wordt individueel geboden, maar ook in groepsvorm. Je stemt jouw advies af met de behandelaar, andere paramedici, verpleging, patiënt en/of diens familie.
Je verwerkt jouw afspraken en rapportages in het electronisch patiëntendossier. Daarnaast zet je je in voor kennis overdracht in de vorm van klinische lessen aan behandelaren, voorlichting aan patiënten. Je volgt scholingen en neemt deel aan intervisie en verschillende overlegvormen.
Er is een intensieve samenwerking met fysio- en ergotherapie, logopediste, huisarts, tandarts en een consulent-internist.

Wat heb je nodig?

Als jij stevig in de schoenen staat, beschikt over goede sociale vaardigheden en jouw inzetbare tijd efficiënt weet te verdelen over verschillende werkplekken, worden we nieuwsgierig naar je. Verder hoort bij de functie dat je:
 • over een afgeronde opleiding HBO voeding en diëtetiek beschikt;
 • affiniteit en ervaring hebt met de doelgroep;
 • over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden beschikt;
 • actief bijdraagt aan ontwikkeling en profilering van je vakgebied.

Wat mag je verwachten?

Jij gaat deel uitmaken van een enthousiast en professioneel team. Daarnaast bieden we jou:
 • een parttime contract voor 24 uur per week voor bepaalde tijd. Werktijden bij voorkeur in de ochtenden;
 • een salaris conform de CAO GGZ, functiegroep 50 (minimaal € 2.058 ,-  en maximaal € 3.412,-  bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • een actief scholingsbeleid en flexibele arbeidsvoorwaarden, waaronder (collectieve) verzekeringen en het fietsplan. Meer hierover kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Waar ga je werken?

GGz Centraal behandelt, begeleidt en ondersteunt mensen met psychische problemen, zodat zij de regie over hun eigen leven kunnen houden. We bieden onze zorg zo dicht mogelijk bij onze patiënten aan. We hebben een breed, toegankelijk behandelaanbod dat aansluit bij de zorgbehoefte van onze patiënten.

De resultaatverantwoordelijke zorgeenheid (RVZe) Veluwe & Veluwe Vallei biedt geestelijke gezondheidszorg in een omvangrijk verzorgingsgebied. Dit verzorgingsgebied telt ongeveer 350.000 inwoners. De RVZe V&VV heeft ruim 6.000 patiënten in zorg. 10% van hen verblijft in een kliniek of beschermde woonvorm, 90% is in ambulante zorg, inclusief deeltijd. Er werken ca 725 medewerkers in onze RVZe, ongeveer 535 fte.

Solliciteren

Wij zien je digitale sollicitatie voor de vacature diëtist graag tegemoet.
Wil je eerst meer informatie neem dan contact op met Fokke Post (hoofd bedrijfsvoering) bereikbaar via telefoonnummer 06- 30302907.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 25-05-2018.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen