Doorsturen
 
Doorsturen
 

verpleegkundig specialist GGZ

Ben jij een flexibele, professionele en ervaren verpleegkundig specialist? Sta jij met je poten in de klei? Weet jij van aanpakken en doorpakken? Dan komen wij graag met jou in gesprek.  Cluster ‘Herstel’ is onderdeel van regio Veluwe en Veluwe Vallei. Het cluster bestaat uit diverse klinische ...

 • Regio: Ermelo
 • Vakgebied: Verpleegkunde
 • Opleidingsniveau: WO
 • Aantal uren per week: 36 uur

Wat ga je doen?

Ben jij een flexibele, professionele en ervaren verpleegkundig specialist? Sta jij met je poten in de klei? Weet jij van aanpakken en doorpakken? Dan komen wij graag met jou in gesprek.  

Cluster ‘Herstel’ is onderdeel van regio Veluwe en Veluwe Vallei. Het cluster bestaat uit diverse klinische afdelingen voor patiënten met langdurige, complexe psychiatrische problematiek. Een EPA doelgroep die bij uitstek geschikt is voor een verpleegkundig specialist, vanwege de unieke care-cure combinatie. Allemaal unieke mensen die je als verpleegkundig specialist uitdagen om out of the box behandeling te bieden die aansluit bij hun wereld.
 
De benadering van deze doelgroep is de laatste jaren sterk aan het veranderen en ons cluster is daarop geen uitzondering: we werken volgens de principes van herstel ondersteunende zorg (HOZ), voeren een reeks interventies uit in een programma voor een gezondere leefstijl en proberen de komende jaren te gaan voldoen aan de criteria voor ART (active recovery triad). Kortom: een plek voor ambitieuze hulpverleners die graag willen meedenken en – werken aan innovatie. Je gaat deel uitmaken van een team met een andere verpleegkundig specialist, een verpleegkundig specialist in opleiding, een maatschappelijk werker, een basisarts en een psychiater.

Als verpleegkundig specialist ben je als regiebehandelaar inhoudelijk verantwoordelijk voor de geboden zorg. Daarnaast, vanuit ons principe duale teamleiding ben je als teamleider zorg medeverantwoordelijk voor de kwaliteit van zorg.
Je verleent als zelfstandig behandelaar zorg in de directe patiëntenzorg en verricht taken ten aanzien van het bevorderen van de kwaliteit van de zorg, begeleiding en behandeling en het voorschrijven van  medicatie. Je coacht het verpleegkundig team naar een hoger niveau van functioneren door state of the art interventies te implementeren. Samen met je collega’s in het behandelteam denk je actief mee aan manieren om de zorg voor onze doelgroep de komende jaren te verbeteren.

Wat heb je nodig?

 • je beschikt over een (bijna) afgeronde opleiding tot GGZ-VS of Master Advanced Nursing Practice GGz en BIG (art. 14) geregistreerd;
 • je bent enthousiast, een proactieve houding en gaat uitdagingen graag aan;
 • je hebt grondige kennis van en inzicht in relevante theorieën, methoden en processen;
 • affiniteit met de doelgroep en methodisch werken is een pré;
 • flexibele houding, zowel solistisch als multidisciplinair kunnen werken.

Wat mag je verwachten?

We bieden een werkplek in een enthousiast behandelteam om mee te sparren en te overleggen. De werkomgeving is dynamisch en innovatief. En verder:
 • de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen als individu en als verpleegkundig specialist;
 • een contract voor 28-36 uur per week voor onbepaalde tijd;
 • salaris conform de CAO GGZ, functiegroep 60 (minimaal € 2.749,- en maximaal € 4.287,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • een actief scholingsbeleid en uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op onze website.

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. 

GGz Centraal, specialist in ggz, in het midden van het land. 
Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.

Solliciteren

Wil je meer informatie?
Bel of app dan naar Bas-Jan Stoute, hoofd bedrijfsvoering op 06- 10209482 of Geeske Meijer, hoofd zorgcluster Herstel, op 06- 10098940.

Wil je solliciteren? Stuur dan jouw actuele cv en motivatie ter attentie van Bas-Jan Stoute.
Het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) maken onderdeel uit van onze selectieprocedure.
 
Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 03-10-2018.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen