Doorsturen
 
Doorsturen
 

sociotherapeut deeltijdbehandeling (12-18 jaar)

Ben jij een enthousiaste en flexibele sociotherapeut met specifieke interesse in en expertise met jongeren in de leeftijdsgroep 12-18 jaar? Dan is deze vacature van sociotherapeut deeltijdbehandeling (12-18 jaar) bij Fornhese in Lelystad iets voor jou!Als sociotherapeut coördineer in je functie als ...

 • Regio: Lelystad
 • Vakgebied: Begeleiding/agogieVerpleegkunde
 • Opleidingsniveau: MBOHBO
 • Aantal uren per week: 32 uur

Wat ga je doen?

Ben jij een enthousiaste en flexibele sociotherapeut met specifieke interesse in en expertise met jongeren in de leeftijdsgroep 12-18 jaar? Dan is deze vacature van sociotherapeut deeltijdbehandeling (12-18 jaar) bij Fornhese in Lelystad iets voor jou!

Als sociotherapeut coördineer in je functie als persoonlijk begeleider de diagnostiek/behandeltrajecten van jongeren op de deeltijd. Je observeert jongeren, draagt bij aan de diagnostiek en kan dit vertalen in concrete en duidelijke verslaglegging. Daarnaast kan je een veilig groepsklimaat vormgeven, waarin gewerkt wordt met individuele observatiedoelen en/of behandeldoelen.

Naast het werken op de groep heb je veel ambulante taken om  jongeren zoveel mogelijk te ondersteunen in het op gang brengen van school, de invulling van sociale contacten en vrije tijd, en het functioneren thuis. Je gaat op huisbezoek, overlegt met ouders/verzorgers, neemt deel aan rondetafel gesprekken, doet school observaties en bezoekt scholen voor overleg. Daarnaast help je met het implementeren van crisissignaleringsplannen. Je bent teamlid van het multidisciplinaire regioteam Lelystad en je neemt deel aan het multidisciplinaire overleg.

Wat heb je nodig?

Allereerst kennis en ervaring met de doelgroep. Beschik je over een diploma HBO-SPH, HBO-V of verpleegkundige niveau 4/5. Verder:
 • is kennis van de psychopathologie en groepsdynamische processen een must;
 • ben je stressbestendig en werkt resultaat gericht;
 • heb je een flexibele en collegiale instelling;
 • werk je goed samen in een multidisciplinair team;
 • neem je graag initiatief en bent ondernemend in het bieden en mee ontwikkelen van goede psychiatrische zorg in tijden van transformatie van de zorg rondom jeugd.
We vragen flexibiliteit in het zo nodig invallen bij ziekte en/of vakantie in de dagbehandelgroepen voor de leeftijd van 6-12 jaar.

Wat mag je verwachten?

 • een parttime contract voor 32 uur week voor onbepaalde tijd; 
 • salaris conform de CAO GGZ, functiegroep 45 (minimaal € 1.814,- en maximaal € 3.086,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • referentiecheck en een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is een onderdeel van onze selectieprocedure;
 • een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden, waaronder (collectieve) verzekeringen en het fietsplan. Meer hierover kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Waar ga je werken?

Fornhese biedt medisch specialistische kinder- en jeugdpsychiatrie aan kinderen en jongeren van 0 tot 18 jaar, in de vorm van diagnostiek en behandeling.
Fornhese werkt in vier regio's vanuit verschillende behandellocaties. We bieden in alle regio's ambulante behandeling aan. In Almere hebben we ook een kliniek beschikbaar voor ons gehele werkgebied. Daarnaast biedt Fornhese consultatie en dienstverlening aan bij ketenpartners.

Het regioteam Lelystad biedt specialistische psychiatrische behandeling voor kinderen en jongeren tussen de 6-18 jaar in een groot deel van Flevoland, waarbij  poliklinische behandeling, deeltijdbehandeling en intensive hometreatment (IHT) mogelijk is. 

Solliciteren

Wij zien je digitale sollicitatie voor de vacature sociotherapeut deeltijdbehandeling (12-18 jaar) graag tegemoet.
Wil je eerst meer informatie neem dan contact op met Bert Molenaar (teamleider) bereikbaar via telefoonnummer (06) 10939725.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 28-05-2018.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen