Doorsturen
 
Doorsturen
 

basisarts /anios

Als ANIOS kom je deels te werken in het kliniekteam en deels in een FACT team, dit zijn multidisciplinair samengestelde teams. Wij werken voortdurend aan het verbeteren van de kwaliteit van zorg en de samenwerking en stellen het op prijs als je hierover wilt meedenken. Werken in een team op de Mauritzhof betekent ...

 • Regio: Bussum
 • Vakgebied: Medici
 • Opleidingsniveau: WO
 • Aantal uren per week: 36 uur

Wat ga je doen?

Als ANIOS kom je deels te werken in het kliniekteam en deels in een FACT team, dit zijn multidisciplinair samengestelde teams. Wij werken voortdurend aan het verbeteren van de kwaliteit van zorg en de samenwerking en stellen het op prijs als je hierover wilt meedenken. Werken in een team op de Mauritzhof betekent werken in een goede sfeer met betrokken collega’s, waarbij je zeer verschillende uitdagingen op je pad tegenkomt.

Je bent coördinator van het uitvoeren, evalueren en bijstellen van het (herstel)behandelplan en je staat naast de patiënt en diens naasten. Flexibiliteit en uitdagingen aangaan zijn dagelijkse items. Binnen het FACT team werken we met shared caseload, dat wil zeggen dat je door een collega ingeschakeld kan worden om (samen) een patiënt en/of diens naasten te zien als dat nodig is. Afwisselend op kantoor of in de thuissituatie van de patiënt.

Daarnaast spreek je patiënten in het kader van farmacotherapie die wordt ingezet voor klinisch/symptomatisch herstel. Je voert de behandeling uit onder supervisie van de psychiater met veel eigen verantwoordelijkheid. Je werkt met patiënten met uiteenlopende problematiek en psychiatrische diagnoses, regelmatig is ook sprake van verslaving en/of een licht verstandelijke beperking. Je hebt een rol in de deskundigheidsbevordering van het multidisciplinaire behandelteam. Je krijgt de kans mee te denken over innovatie voor onze doelgroep en speelt  een rol in het ontwikkelen van beleid en de uitvoering van projecten.
 
Ook verricht je (inval) werkzaamheden voor de crisisdienst G&V, standplaats Hilversum. De verdere invulling van het takenpakket kan in onderling overleg bekeken worden.

Wat heb je nodig?

 • succesvol afgerond artsexamen en affiniteit met onze doelgroep;
 • je bent nieuwsgierig, gewend initiatief te nemen en snel te schakelen;
 • je weet, ook onder tijdsdruk, je werk goed te plannen en te organiseren;
 • je kunt goed samenwerken in een multidisciplinair team en bent in staat daar positie in te nemen;
 • je hebt een rijbewijs en de beschikking over een auto.

Wat mag je verwachten?

 • wij bieden een parttime contract voor 32-36 uur per week voor de duur van één jaar, met mogelijkheid van verlenging;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 65 (minimaal € 3.266,- en maximaal € 5.126,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek); 
 • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl;
 • een Verklaring Omtrent Gedrag is een verplicht onderdeel van onze referentiecheck, wij vragen aan en de kosten worden vergoed. 

Waar ga je werken?

De Mauritzhof in Gooise Meren (voorheen Bussum) is gehuisvest in een zeer modern pand in het centrum van Gooi & Vecht met goede verbindingen voor openbaar vervoer. Wij bieden behandeling aan mensen met ernstige psychiatrische aandoeningen incl. verslaving (EPA) uit de regio G&V. We werken met outreachende teams (F-ACT teams), er is dagbehandeling en een kliniek met een afdeling voor Leefstijl en Herstel en een afdeling voor Resocialisatie en Herstel. Wij werken met ervaringsdeskundigen en coachen hen in hun verdere loopbaan ontwikkeling. Het regioteam Huizen zal in een nieuw te openen pand in Huizen gehuisvest worden deze zomer.

De behandeling is herstelgericht op symptomatisch, functioneel, sociaal en persoonlijk gebied. De patiënt heeft hierbij de leidende rol, bijgestaan door zijn/haar naastbetrokkenen. We bieden uiteenlopende behandeling met behandelmodules als IMR (illness managment recovery) en IPS (Individual Placement and Support). Samenwerking, shared descision making en shared caseload zijn belangrijke pijlers. Ook is er veel aandacht voor leefstijl, somatiek en bijwerkingen van psychofarmaca. 
De Mauritzhof werkt nauw samen met andere partners in het veld, zoals de gemeente, RIBW, verslavingszorg, lokale overheden, woningbouwverenigingen, maatschappelijke- en welzijnsorganisaties, politie en met andere (klinische) afdelingen van GGZ Centraal in Midden-Nederland.

Heb je belangstelling voor deze vacature? Kijk dan voor meer informatie :
www.ggzcentraal.nl/mauritzhof

Solliciteren

Wij zien je digitale sollicitatie voor de vacature basisarts/anios graag tegemoet.
Wil je eerst meer informatie neem dan contact op met Ingrid van der Schaaf (psychiater hoofd behandel programma) bereikbaar via 035 5390411 of met Ruud Wind (teamleider bedrijfsvoering) bereikbaar via telefoonnummer 035 695 5500.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 27-09-2018.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen