Doorsturen
 
Doorsturen
 

gezondheidszorgpsycholoog Ziekenhuispsychiatrie en psychodiagnostiek in Almere (32-36 uur)

Zoek jij als gezondheidszorgpsycholoog een combinatie van behandelen en diagnostiek? Dan ben je van harte welkom in ons team van de polikliniek Ziekenhuispsychiatrie Almere en het psychodiagnostisch centrum (PDC).Het PDC bedient de regio Flevoland en heeft een vestiging in Almere en in Lelystad. Je ...

 • Regio: Almere
 • Vakgebied: Gedragswetenschappen
 • Opleidingsniveau: WO
 • Aantal uren per week: 32 uur

Wat ga je doen?

Zoek jij als gezondheidszorgpsycholoog een combinatie van behandelen en diagnostiek? Dan ben je van harte welkom in ons team van de polikliniek Ziekenhuispsychiatrie Almere en het psychodiagnostisch centrum (PDC).

Het PDC bedient de regio Flevoland en heeft een vestiging in Almere en in Lelystad. Je voert onderzoeken uit voor de afdelingen van GGz Centraal en voor externe verwijzers zoals neurologen en huisartsen. Deze combinatie zorgt voor diversiteit in de doelgroep en in de onderzoeken. Denk aan persoonlijkheidsonderzoek, neuropsychologische onderzoek en/of autisme-onderzoek.

Het team bestaat uit GZ psychologen, psychologen en psychodiagnostisch medewerkers. En een grote groep psychologen in opleiding, waardoor er altijd veel dynamiek is binnen het team. Voor jou een mooie uitdaging om kennis over te dragen bij het geven van werkbegeleiding aan psychologen al dan niet in opleiding.

Wil jij ook weten hoe het is om als GZ-psycholoog in Flevoland te werken? Lees dan het verhaal van twee van onze collega's Sophie en Carlos.

Binnen de Ziekenhuispsychiatrie werk je in een klein multidisciplinair team. De doelgroep bestaat uit patiënten die een combinatie van psychiatrische en somatische klachten uitten. Daarnaast zie je ook zwangere vrouwen en kraamvrouwen, die vanuit het POP- overleg met de afdeling gynaecologie van het Flevo ziekenhuis worden verwezen. Je doet intakes en bent verantwoordelijk voor de diagnostiek, het opstellen van het behandelingsplan en voor het uitvoeren c.q. coördineren van de behandeling. 

Wil je meer weten over deze mooie combinatie? Bel of app met Tim Korff op: 06 205 942 29  of met Michiel Holleman:  06 537 891 06.

Wat heb je nodig?

 • BIG-geregistreerd als GZ psycholoog;
 • bij voorkeur geregistreerd cognitief gedragstherapeut VGCT;
 • ervaring met EMDR of de bereidheid een opleiding te volgen.

Wat mag je verwachten?

 • een goed inwerkprogramma en supervisie bij jouw leer/werkproces onder begeleiding van een klinisch psycholoog;
 • trainingen en cursussen stemmen wij af op jouw behoefte en passend bij de werkplek, klik hier voor het interne trainingsaanbod;
 • doorgroei mogelijkheden via onze eigen opleiding tot psychotherapeut of klinisch psycholoog;
 • wij bieden een contract voor 36 uur per week voor onbepaalde tijd, werk je graag parttime, dan is dit natuurlijk bespreekbaar; 
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 65 (minimaal € 3.266,- en maximaal € 5.126,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure;
 • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Waar ga je werken?

Het programma ziekenhuispsychiatrie binnen het Flevoziekenhuis en de MC groep is een onderdeel van GGz Centraal in Flevoland. De afdeling biedt klinische 24-uurszorg, crisisopname, diagnostiek en kortdurende behandeling van o.a. co-morbiditeit en cognitieve problematiek. De locatie in Lelystad is gevestigd in het MC Zuiderzee en beschikt over een polikliniek, deeltijdbehandeling en een kliniek.
De locatie in Almere is gevestigd in het Flevo ziekenhuis en bestaat uit een polikliniek.

De zorg binnen het programma ziekenhuispsychiatrie is gedeeltelijk anders en gedeeltelijk overlappend met de zorg die andere programma’s van GGz Centraal en andere samenwerkingspartners in de geestelijke gezondheidszorg.

De diagnostiek en de behandelingen van ziekenhuispsychiatrie worden door een multidisciplinair team uitgevoerd, bestaand uit psychiaters, psychotherapeuten, psychologen, sociotherapeuten, vaktherapeuten, ergotherapeuten, arts-assistenten, verpleegkundig specialisten, verpleegkundigen in de kliniek, maatschappelijk werkende en consultatief verpleegkundige.

Wil je meer weten? Kijk op www.ggzcentraal.nl

Solliciteren

Wil jij in Flevoland de ruimte krijgen als gezondheidszorgpsycholoog en heb je nog vragen over deze mooie rol? App of bel dan met Tim Korff (hoofd bedrijfsvoering ziekenhuispsychiatrie) op: 06 205 942 29 of met Michiel Holleman (klinisch psycholoog bij de afdeling psychodiagnostiek) op:  06 537 891 06.

Heb je interesse, dan ontvangen wij graag jouw digitale sollicitatie.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
 

Reageren kan tot 21-08-2018.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen