Doorsturen
 
Doorsturen
 

GZ psycholoog Ziekenhuispsychiatrie en psychodiagnostiek in Almere

De functie van gezondheidszorgpsycholoog in het team poli Ziekenhuispsychiatrie Almere en het psychodiagnostisch centrum (PDC) is een gevarieerde functie in een dynamische werkomgeving.Binnen de Ziekenhuispsychiatrie maak je deel uit van een klein multidisciplinair team. Je doet intakes en bent verantwoordelijk ...

 • Regio: Almere
 • Vakgebied: Gedragswetenschappen
 • Opleidingsniveau: WO
 • Aantal uren per week: 36 uur

Wat ga je doen?

De functie van gezondheidszorgpsycholoog in het team poli Ziekenhuispsychiatrie Almere en het psychodiagnostisch centrum (PDC) is een gevarieerde functie in een dynamische werkomgeving.

Binnen de Ziekenhuispsychiatrie maak je deel uit van een klein multidisciplinair team. Je doet intakes en bent verantwoordelijk voor de diagnostiek, het opstellen van het behandelingsplan en voor het uitvoeren c.q. coördineren van de behandeling van patiënten die een combinatie van psychiatrische en somatische klachten uitten daarnaast zie je ook zwangere en kraamvrouwen die vanuit het POP- overleg met de afdeling gynaecologie van het Flevo ziekenhuis worden verwezen.
 
Het PDC bedient de regio Flevoland en heeft een vestiging in Almere en in Lelystad. Er worden onderzoeken gedaan voor de afdelingen van GGZ Centraal en voor externe verwijzers zoals neurologen en huisartsen. Hierdoor is de doelgroep heel divers. Het team bestaat uit (GZ) psychologen en psychodiagnostisch medewerkers. Daarnaast is er een grote groep psychologen in opleiding, waardoor er altijd veel dynamiek is binnen het team. Binnen dit team zal je persoonlijkheidsonderzoek, neuropsychologische onderzoek en/of autisme-onderzoek doen en werkbegeleiding geven aan psychologen al dan niet in opleiding.

Wat heb je nodig?

 • je bent BIG-geregistreerd als GZ psycholoog;
 • bij voorkeur geregistreerd cognitief gedragstherapeut VGCT;
 • ervaring met EMDR strekt tot aanbeveling.

Wat mag je verwachten?

 • een goed inwerkprogramma en supervisie bij jouw leer/werkproces onder begeleiding van een klinisch psycholoog;
 • trainingen en cursussen stemmen wij af op jouw behoefte en passend bij de werkplek;
 • doorgroei mogelijkheden via onze eigen opleiding tot psychotherapeut of klinisch psycholoog;
 • wij bieden een contract voor max 36 uur per week voor (on)bepaalde tijd; 
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 65 (minimaal € 3.215,- en maximaal € 5.046,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure;
 • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Waar ga je werken?

Het programma ziekenhuispsychiatrie binnen het Flevoziekenhuis en de MC groep is een onderdeel van GGz Centraal in Flevoland. De afdeling biedt klinische 24-uurszorg, crisisopname, diagnostiek en kortdurende behandeling van o.a. co-morbiditeit en cognitieve problematiek. De locatie in Lelystad is gevestigd in het MC Zuiderzee en beschikt over een polikliniek, deeltijdbehandeling en een kliniek . De locatie in Almere is gevestigd in het Flevo ziekenhuis en bestaat uit een polikliniek. De zorg binnen het programma ziekenhuispsychiatrie is gedeeltelijk anders en gedeeltelijk overlappend met de zorg die andere programma’s van GGz Centraal en andere samenwerkingspartners in de geestelijke gezondheidszorg.

De diagnostiek en de behandelingen van ziekenhuispsychiatrie worden door een multidisciplinair team uitgevoerd, bestaand uit psychiaters, psychotherapeuten, psychologen, sociotherapeuten, vaktherapeuten, ergotherapeuten, arts-assistenten, verpleegkundig specialisten, verpleegkundigen in de kliniek, maatschappelijk werkende en consultatief verpleegkundige.
Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.

Solliciteren

Wij zien je digitale sollicitatie voor de vacature GZ psycholoog, ambulatorium volwassenen graag tegemoet.

Wil je eerst meer informatie neem dan contact op met Tim Korff (hoofd bedrijfsvoering ziekenhuispsychiatrie)  06 205 942 29  of met Michiel Holleman (klinisch psycholoog bij de afdeling psychodiagnostiek)  06 537 891 06.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
 

Reageren kan tot 25-05-2018.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen