Doorsturen
 
Doorsturen
 

verpleegkundige GGZ poli de Maat

Ben jij een enthousiaste en professionele verpleegkundige die naast interesse in de psychiatrie ook de somatiek niet uit het oog verliest? Dan is de vacature verpleegkundige bij poli de Maat in Ermelo iets wat je zoekt.De professionals van de afdeling Somatische Zorg bieden aanvullende diagnostiek, somatische ...

 • Regio: Ermelo
 • Vakgebied: Verpleegkunde
 • Opleidingsniveau: MBOHBO
 • Aantal uren per week: 20 uur

Wat ga je doen?

Ben jij een enthousiaste en professionele verpleegkundige die naast interesse in de psychiatrie ook de somatiek niet uit het oog verliest? Dan is de vacature verpleegkundige bij poli de Maat in Ermelo iets wat je zoekt.
De professionals van de afdeling Somatische Zorg bieden aanvullende diagnostiek, somatische zorg en somatische revalidatie ter ondersteuning van de behandeling van klinisch opgenomen patiënten. Voor de langdurig opgenomen patiënten hoort daar de tandheelkundige zorg bij.

Jij bent als poli-verpleegkundige de spil in het web rondom allerlei complexe situaties die er rondom somatische zorg kunnen spelen. Je bent een intermedair tussen de afdelingen en de andere somatisch specialisten. Organisatorische talenten horen tot een van je basis competenties. Verpleegtechnische vaardigheden komen veelal aan bod en vragen een pro-actieve houding. Kennis en kunde rondom diabeteszorg vormt hierbij een pré.

Als poli-verpleegkundige ben je flexibel en inzetbaar op meerdere terreinen van de somatische zorg, waarbij affiniteit met de doelgroep als vanzelfsprekend mag worden beschouwd. Het maken van een ECG komt met enige regelmaat voor. Kennis en kunde op dit gebied is gewenst, aanvullende scholing behoord tot de mogelijkheden indien kennis en kunde ontbreken.

Wat heb je nodig?

 • je beschikt over BIG registratie als verpleegkundige niveau 4 of 5;
 • je hebt ervaring en/of affiniteit met de doelgroep;
 • vaardigheden op somatisch gebied zijn up to date of je bent bereid je hierin te scholen;
 • zelfstandig en oplossingsgericht kunnen werken;
 • goede communicatieve en sociale vaardigheden.

Wat mag je verwachten?

 • een parttime contract voor 20 uur per week voor in eerste instantie de duur van 1 jaar. Verlenging hangt af van organisatieontwikkelingen;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 45 (minimaal € 1.814,- en maximaal € 3.086,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure; 
 • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op onze werkenbijggzcentraal.nl.

Waar ga je werken?

GGz Centraal behandelt, begeleidt en ondersteunt mensen met psychische problemen, zodat zij de regie over hun eigen leven kunnen houden. We bieden onze zorg zo dicht mogelijk bij onze patiënten aan. We hebben een breed, toegankelijk behandelaanbod dat aansluit bij de zorgbehoefte van onze cliënten.

Aan iedere patiënt die bij ons in zorg is ten gevolge van een psychiatrische stoornis, wordt geïntegreerde psychiatrische en somatische zorg verleend, die is afgestemd op de zorgvraag en de zorgbehoefte van de patiënt. De somatische zorg voldoet daarbij aan de van toepassing zijnde algemene standaarden, dat wil zeggen is tenminste van vergelijkbaar niveau als de reguliere huisartsen- en paramedische zorg. Daarnaast is er specifieke deskundigheid en aandacht voor de relatie (samenhang) tussen psychiatrische en somatische aspecten van de patiënt.

Psychiatrische ziekten kunnen veroorzaakt worden door somatische stoornissen of de behandeling daarvan. Sommige psychiatrische ziekten vormen een risicofactor voor een somatische aandoeningen en diverse psychofarmaca hebben somatische bijwerkingen. Bij veel ernstige psychiatrische stoornissen komen somatische afwijkingen of stoornissen in functie en beperkingen in activiteit of participatie voor. Deze comorbiditeit dient tijdig gesignaleerd en te worden behandeld.

We hechten veel waarde aan monitoring van, en goede zorg bieden aan, de meest kwetsbare groep: chronische patiënten met complexe problematiek in combinatie met een slechte maatschappelijke participatie. 
De specifieke kennis en deskundigheden die voor de somatische zorg zijn vereist, zijn voor een belangrijk deel binnen de RVZe aanwezig.

Solliciteren

Wij zien je digitale sollicitatie voor de vacature verpleegkundige GGZ poli de Maat graag tegemoet.
Wil je eerst meer informatie neem dan contact op met Fokke Post (hoofd bedrijfsvoering) bereikbaar via telefoonnummer 06-30302907.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 06-07-2018.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen