Doorsturen
 
Doorsturen
 

medisch administratief medewerker front en back office

Ben jij op zoek naar een gevarieerde administratieve functie binnen een boeiende organisatie waar je kunt samenwerken op verschillende niveaus? Op onze locatie Juliana Oord te Laren is er ruimte voor een collega op onze medische administratie.GGz Centraal behandelt, begeleidt en ondersteunt mensen met psychische ...

 • Regio: Laren
 • Vakgebied: Administratief
 • Opleidingsniveau: MBO
 • Aantal uren per week: 32 uur

Wat ga je doen?

Ben jij op zoek naar een gevarieerde administratieve functie binnen een boeiende organisatie waar je kunt samenwerken op verschillende niveaus? Op onze locatie Juliana Oord te Laren is er ruimte voor een collega op onze medische administratie.

GGz Centraal behandelt, begeleidt en ondersteunt mensen met psychische problemen zodat zij de regie over hun eigen leven kunnen houden. We bieden onze zorg zo dicht mogelijk bij onze patiënten aan. We hebben een breed, toegankelijk behandelaanbod dat aansluit bij de zorgbehoefte van onze cliënten.
Juliana-Oord  te Laren is een centrum voor neuropsychiatrie/ Niet Aangeboren Hersenletsel en Psychiatrie & Verslaving voor volwassenen.

Als medisch administratief medewerker ben je onderdeel van de afdeling Medische Administratie en kom je te werken in het team van backoffice en front office. Je belangrijkste aandachtsgebied is de administratieve verwerking van patiëntgegevens en de ondersteuning van de behandelorganisatie. Je verricht alle voorkomende werkzaamheden zoals de registratie van patiëntengegevens, opname-, overplaatsing- en ontslag gegevens. Je bent verantwoordelijk voor medische verslaggeving, dossierbeheer en secretariële ondersteuning van de behandelorganisatie. Tevens behoren telefoonbeheer en balie tot je takenpakket. 
 
Kortom, een uitdagende en gevarieerde functie binnen een boeiende organisatie waar wij ruimte bieden om te vernieuwen en jezelf te ontwikkelen. We staan open voor goede ideeën en eigen initiatief. We bieden een prettige werkomgeving waar we plezierig en collegiaal met elkaar samenwerken.

Wat heb je nodig?

 • je hebt minimaal een afgeronde opleiding op MBO (niveau 4);
 • je bent een team-player, nieuwsgierig, initiatiefrijk en assertief van aard;
 • om dit werk te doen is het belangrijk dat je een flexibele en functie volwassen werkhouding hebt, stressbestendig bent, nauwkeurig werkt en discreet met privacy gevoelige informatie om gaat;
 • verder ben je handig met computerprogramma's en in staat om nieuwe systemen en procedures snel aan te leren. Kennis van het systeem USER is een pre;  
 • je bent representatief in houding en uitstraling;
 • het werken binnen gestelde richtlijnen en met werkprotocollen is je niet vreemd;
 • het is vanzelfsprekend dat je de Nederlandse taal goed beheerst zowel in woord als in geschrift;
 • affiniteit met de geestelijke gezondheidszorg en de daarbij behorende medische terminologie. Kennis van DBC-systematiekis een pré.

Wat mag je verwachten?

 • een parttime contract voor 32 uur per week voor de duur van één jaar met uitzicht op verlenging;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 35 (minimaal € 1.720,- en maximaal € 2558,-  bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure. Wij vragen aan en vergoeden de kosten;
 • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. 

GGz Centraal, specialist in ggz, in het midden van het land.
 
Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.

Solliciteren

Wij zien je digitale sollicitatie voor de vacature medisch administratief medewerker front en back office graag tegemoet.
Wil je eerst meer informatie neem dan contact op met Elma Teuns(teamleider) bereikbaar via telefoonnummer 06- 83890106 (aanwezig op ma-di-do-vrij).

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 23-05-2018.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen