Doorsturen
 
Doorsturen
 

sociotherapeut/verpleegkundige Emerhese (jeugd 16-21 jaar)

Ben jij een enthousiaste sociotherapeut of verpleegkundige die ons team wilt komen versterken? Heb je ideeën voor nieuwe ontwikkelingen? Solliciteer dan op deze vacature bij ons behandelcentrum Emerhese Jeugd in Amersfoort!Als sociotherapeut of verpleegkundige ga jij bijdragen aan de begeleiding en klinische ...

 • Regio: Amersfoort
 • Vakgebied: Begeleiding/agogieVerpleegkunde
 • Opleidingsniveau: HBO
 • Aantal uren per week: 32 uur

Wat ga je doen?

Ben jij een enthousiaste sociotherapeut of verpleegkundige die ons team wilt komen versterken? Heb je ideeën voor nieuwe ontwikkelingen? Solliciteer dan op deze vacature bij ons behandelcentrum Emerhese Jeugd in Amersfoort!

Als sociotherapeut of verpleegkundige ga jij bijdragen aan de begeleiding en klinische behandeling van jongeren met een Autisme Spectrum Stoornis in de leeftijd van 16-21 jaar. Contact met het systeem en netwerk van de jongere is onderdeel van het werk net als afstemmen op de behoeften en ontwikkeling van jongeren met ASS.

Het team bestaat uit 7 medewerkers die onderdeel uit maakt van een mulitidisciplinair team. Het team heeft als doel zich te ontwikkelen en specialiseren in de begeleiding en behoeften van opgroeiende jongeren met ASS door hun vaardigheden te vergroten, school en of werk op gang te brengen, context zodanig aan te passen dat ze zich in de maatschappij staande kunnen houden. In het team zijn het laatste jaar meerdere wijzigingen geweest qua personeel, waardoor het team op zoek is naar een nieuwe balans. 

In de komende tijd zal veel aandacht zijn voor heroverweging van het huidige behandelaanbod en vormgeving daarvan. Dit biedt kansen om als team hierin mee te denken en te ontwikkelen. De opgedane kennis ervaring, maar ook de kwaliteiten die meegebracht worden als nieuw teamlid dragen bij in dit proces van vernieuwing en verandering.

Wat heb je nodig?

 • HBO SPH of verpleegkundige opleiding aangevuld met eventueel een afgeronde opleiding Post-HBO autisme;
 • kennis van autisme en aanverwante stoornissen;
 • je bent bereid tot het verrichten van onregelmatige diensten door de week en in het weekend;
 • je hebt ervaring in de psychiatrie, bij voorkeur het werken met jongeren/adolescenten;
 • je bent een enthousiaste meedenker aan ontwikkelingen.
Kernwoorden: stressbestendigheid, voorspelbaarheid, transparant en flexibel.

Wat mag je verwachten?

 • wij bieden een parttime contract voor 24-32 uur per week voor onbepaalde tijd;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 45 (minimaal € 1.814,- en maximaal  € 3.086,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • de VOG (verklaring omtrent gedrag) is een verplicht onderdeel van onze referentiecheck;   
 • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. 

GGz Centraal, specialist in ggz, in het midden van het land.

Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal

Emerhese is het gespecialiseerde behandelcentrum van GGz Centraal voor volwassenen en jongeren met een autisme spectrum stoornis (ASS). Er zijn drie locaties, één op het terrein van Zon & Schild en een polikliniek voor diagnostiek en behandeling in de binnenstad van Amersfoort en in Almere.
Op de locatie Zon en Schild zijn de klinische voorzieningen waarvan de zes woningen, een voorzieningengebouw en de werkplaats/deeltijdbehandeling en de jongerenafdeling Emerhese Jeugd.

Solliciteren

Wij zien je digitale sollicitatie voor de vacature sociotherapeut/verpleegkundige Emerhese (jeugd 16-21 jaar) graag tegemoet.
Wil je eerst meer informatie neem dan contact op met Evelien Buik (teamleider), bereikbaar via telefoonnummer (06) 54333816.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 13-06-2018.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen