Doorsturen
 
Doorsturen
 

GZ psycholoog Psychiatrie en Verslaving

Wil jij als gezondheidszorgpsycholoog meewerken aan verdere ontwikkelingen van de verslavingszorg? Dragen jouw mening en werkhouding bij aan de continue verbetering van onze zorg? Solliciteer dan op de vacature van GZ psycholoog bij Psychiatrie en Verslaving in de Veluwe!De afdeling psychiatrie en verslaving ...

 • Regio: Ermelo
 • Vakgebied: Gedragswetenschappen
 • Opleidingsniveau: WO
 • Aantal uren per week: 24 uur

Wat ga je doen?

Wil jij als gezondheidszorgpsycholoog meewerken aan verdere ontwikkelingen van de verslavingszorg? Dragen jouw mening en werkhouding bij aan de continue verbetering van onze zorg? Solliciteer dan op de vacature van GZ psycholoog bij Psychiatrie en Verslaving in de Veluwe!

De afdeling psychiatrie en verslaving biedt zorg aan mensen met verslavingsproblemen, eventueel in combinatie met een andere psychiatrische aandoening. Ons doel is Dichtbij en Deskundig zijn en Gastvrije zorg is een kernwaarde binnen onze behandelprogramma’s. De behandelingen zijn innovatief met een transparante systematiek van zorgpaden, alle teams werken consequent volgens deze richtlijnen.

Jouw werkzaamheden bestaan uit het diagnosticeren en behandelen van patiënten met (dubbele diagnose) verslavingsproblematiek binnen het veld van de volwassenpsychiatrie. Dit kunnen patiënten zijn van diverse behandelprogramma’s, afhankelijk van de expertise en wensen van de zorgklant.

Je werkt tijdens de behandeling nauw samen met collega (regie)behandelaar om samen te komen tot een gezamenlijk visie over de problematiek, de hulpvraag en welke behandeling het beste past. Naasten worden zoveel mogelijk betrokken bij dit proces. Je maakt deel uit van een multidisciplinair team waarin systeemgericht denken, eigen regie van de patiënt en shared decision making hoog in het vaandel staan.
Je werkt nauw samen collega’s en onder verantwoordelijkheid van het hoofd behandelprogramma.

Wat heb je nodig?

 • je bent GZ psycholoog (BIG geregistreerd);
 • je bent flexibel, enthousiast en bereid tot het meewerken aan de verdere ontwikkelingen binnen Psychiatrie en Verslaving;
 • je bent goed in de samenwerking en beschikt over uitstekende plannings- en organisatievaardigheden;
 • je hebt ervaring in het doen van intakes en het doen van zowel individuele als groepsbehandelingen;
 • er is een voorkeur voor kandidaten met ervaring in de systeemtherapie en/of cognitieve gedragstherapie.

Wat mag je verwachten?

 • wij bieden een parttime contract voor 24 uur per week, voor onbepaalde tijd;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 65 (minimaal € 3.215,- en maximaal € 5.046,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
 • het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure, de kosten worden vergoed.

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal.
Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken.

Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. GGz Centraal, specialist in ggz, in het midden van het land.

Wil je meer weten? Kijk voor meer informatie op www.ggzcentraal.nl.

Solliciteren

Wij zien je digitale sollicitatie voor de vacature gezondheidszorgpsycholoog graag tegemoet.

Wil je eerst meer informatie neem dan contact op met Rosita Vos (teamleider bedrijfsvoering) bereikbaar via telefoonnummer (0341) 566674 of 06 109 489 53.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 01-05-2018.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen