Doorsturen
 
Doorsturen
 

SPH stagiair Kinder & Jeugdpsychiatrie Fornhese

Bij de kinderen en jongeren die worden verwezen naar Fornhese kinder & jeugdpsychiatrie is altijd sprake van stagnatie in de ontwikkeling en vastlopen in meerdere milieus (gezin, school, werk en de relatie met leeftijdgenoten). Veelal is er ook sprake van systeemproblematiek. Een nauwe samenwerking met ...

 • Regio: ErmeloNunspeet
 • Vakgebied: Stageplaatsen
 • Opleidingsniveau: HBO
 • Aantal uren per week: 32 uur

Wat ga je doen?

Bij de kinderen en jongeren die worden verwezen naar Fornhese kinder & jeugdpsychiatrie is altijd sprake van stagnatie in de ontwikkeling en vastlopen in meerdere milieus (gezin, school, werk en de relatie met leeftijdgenoten). Veelal is er ook sprake van systeemproblematiek. Een nauwe samenwerking met ouders / verzorgers is dan ook een voorwaarde voor behandeling op de Deeltijd in Ermelo/Nunspeet.

Als team brengen wij middels diagnostiek de problemen in kaart en behandelen zo kort als mogelijk om de ontwikkeling weer op gang te brengen. In overleg met ouders, cliënten en het behandelteam worden er doelen opgesteld, waar de cliënt op de deeltijd samen met de sociotherapeuten aan gaat werken. Elke jongere krijgt een persoonlijk begeleider die regelmatig comntact onderhoud met hem/haar, ouders en eventuele derden (als bijv. school). Elke 6-8 weken wordt de voortgang besproken in een behandelplanbespreking.

Wat heb je nodig?

Wij zoeken stagiairs die nieuwsgierig zijn naar - en affiniteit hebben met - de psychiatrie.
Je voldoet aan de volgende voorwaarden:
 • de stage vindt plaats in het kader van een erkende beroepsopleiding;
 • aan de stage zijn leeropdrachten/leerdoelen verbonden;
 • enthousiasme, motivatie en de bereidheid om je leerbaar op te stellen;
 • een verklaring omtrent gedrag (VOG) is een vast onderdeel van onze referentiecheck.

Wat mag je verwachten?

 • de stage werkzaamheden zullen deels (12-18 uur) in Ermelo en (6-12 uur) in Nunspeet plaatsvinden;
 • tijdens jouw stageperiode ontvang je een stagevergoeding conform de CAO GGZ;
 • GGz Centraal werkt met een eigen stageovereenkomst, deze staat naast de stageovereenkomst / praktijkovereenkomst die veel opleidingen gebruiken;
 • de stage vindt plaats op een geoormerkte stageplaats, waarbij een werkbegeleider begeleiding geeft.

Waar ga je werken?

GGz Centraal is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg in het midden van het land.
Wij behandelen, begeleiden en ondersteunen mensen met psychische problemen opdat zij de regie over hun eigen leven kunnen houden.
We bieden onze zorg zo dicht mogelijk bij onze patiënten aan. We hebben een breed, toegankelijk behandelaanbod dat aansluit bij de zorgbehoefte van onze cliënten.

GGz Centraal heeft een ruim aantal erkende praktijkopleidingsplaatsen en kent een jarenlange opleidingstraditie. De praktijkopleiding bewaakt de kwaliteit van het praktijkgedeelte en de totaliteit van de verpleegkundige opleidingen. Vanuit de afdeling training & ontwikkeling bieden we e-learning en blended learning aan. Het stagebureau coördineert alle stageaanvragen en verzorgt de plaatsingen van stagiaires bij de verschillende locaties/werkgebieden van GGz Centraal.

Voor meer informatie kijk je op onze website www.ggzcentraal.nl

Solliciteren

Is jouw interesse gewekt en wil je meer informatie? Neem dan contact op het stagebureau, telefoonnummer 033-4609 843.

Wil je direct solliciteren? Stuur dan je CV en motivatiebrief via het onderstaande sollicitatieformulier naar het stagebureau ter attentie van Lammie Fien.

Meer informatie vind je op www.ggzcentraal.nl of op www.werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 19-04-2018.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen