Doorsturen
 
Doorsturen
 

sociaal psychiatrisch verpleegkundige/ crisisinventor

Ben jij op je best als je moet pieken in stressvolle situaties? Wil jij van betekenis zijn?Dan is de vacature van sociaal psychiatrisch verpleegkundige/crisisinventor in de regio Gooi en Vechtstreek iets voor jou!Als SPV (voorwacht/crisisinterventor) kom je te werken voor de crisisdienst van ...

 • Regio: Hilversum
 • Vakgebied: Verpleegkunde
 • Opleidingsniveau: HBO
 • Aantal uren per week: 36 uur

Wat ga je doen?

Ben jij op je best als je moet pieken in stressvolle situaties? Wil jij van betekenis zijn?
Dan is de vacature van sociaal psychiatrisch verpleegkundige/crisisinventor in de regio Gooi en Vechtstreek iets voor jou!

Als SPV (voorwacht/crisisinterventor) kom je te werken voor de crisisdienst van regio Gooi- en Vechtstreek van GGz Centraal.
Hier doe je de triage en crisisinterventie binnen en buiten kantoortijd via bereikbaarheidsdiensten in een dienstenpool. Om de organisatie goed te leren kennen geldt dit voor de gehele omvang van het dienstverband gedurende het eerste jaar.
Hierna is het mogelijk om de werkzaamheden voor de crisisdienst te combineren met werk als SPV binnen een van de genoemde behandelprogramma’s. Het is onze overtuiging dat gecombineerde werkzaamheden bijdragen aan een goede inbedding in onze organisatie en aan de mogelijkheid voor verdere persoonlijke ontwikkeling.
 
Wij zoeken een enthousiaste, gedreven collega, liefst met enige ervaring in de acute psychiatrie. Naast affiniteit met de doelgroep is flexibiliteit en collegialiteit een vereiste.
 
De crisisdienst G&V heeft in de afgelopen jaren een ontwikkeling doorgemaakt passend bij spoedeisende psychiatrie (SEP): een behandelaanbod vanuit een multidisciplinair team waarin intensief wordt samengewerkt met ambulant IHT- verpleegkundigen (Intensive Home Treatment). Hierdoor kan acute psychiatrische behandeling ambulant worden aangeboden en werken we opname voorkomend en ontslagbevorderend.  We zijn trots op deze zorg die ook buiten kantoortijd geleverd wordt en vragen je als nieuwe collega om mee te denken in de verdere ontwikkeling van dit model.

Je behandelt zelfstandig ambulante psychiatrische patiënten uit de doelgroep, onderhoudt contacten met hun familie en andere betrokkenen zoals verwijzers. In overleg met de patiënt kom je tot een inventarisatie van de problematiek en het opstellen van een behandelplan. Je werkt in het team samen met SPV’s, arts-assistenten, psychiaters en psychologen.
Daarnaast kun je ook patiënten in jouw case- load hebben die in klinische of deeltijdbehandeling zijn. In dat geval werk je tevens nauw samen met de persoonlijk begeleiders van die patiënten; training en educatiemedewerkers en vaktherapeuten.
Je bent medebehandelaar en werkt onder leiding van een regiebehandelaar. Je neemt deel aan de behandel- en beleidsbesprekingen van het desbetreffende behandelprogramma.

Wat heb je nodig?

Als jij stevig in je schoenen staat en de rust kunt bewaren in hectische situaties, zijn we  nieuwsgierig naar je. Verder hoort bij deze functie dat je:
 • over een (bijna)afgeronde SPV-opleiding beschikt en BIG geregistreerd bent;
 • affiniteit met de bovenstaande doelgroep;
 • flexibele instelling enthousiasme om te werken in een vernieuwende behandelorganisatie;
 • collegiale houding en goede mogelijkheden tot samenwerking met diverse collegae.

Wat mag je verwachten?

Jij gaat deel uitmaken van een enthousiast en gevarieerd crisisteam dat verantwoordelijk is voor de crisisdienst in de regio Gooi en Vechtstreek. Een mooie uitdaging!
Daarnaast bieden we jou:
 • Een parttime contract voor 24 tot 36 uur per week voor onbepaalde tijd;
 • Een salaris conform de CAO GGZ, functiegroep 55 (minimaal € 2.369,- en maximaal € 3.832,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • Onregelmatigheidstoeslag (ORT);
 • Een referentiecheck en een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is een onderdeel van onze selectieprocedure (wij vergoeden de kosten).
 • En uitstekende & flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op onze werkenbijggzcentraal.nl.

Waar ga je werken?

De Rembrandthof in Hilversum biedt kortdurende behandeling aan personen van 18-65 jaar. Het aanbod bestaat uit: ambulante zorg, deeltijdbehandeling en klinische opname. Deze zorg wordt geboden binnen de behandelprogramma’s Onderzoek en Advies (O&A); 24 uurs/acute psychiatrie, Stemmings- en angststoornissen, Psychotische stoornissen, Persoonlijkheidsstoornissen, Jong volwassenen en Eetstoornissen.

Solliciteren

Heb je vragen over deze vacature? Of wilt u een oriënterend gesprek? Neem dan contact op met mevr. G. van der Luit psychiater hoofd behandelprogramma op telefoonnummer 035-6557555 of dhr. F. Bogers, hoofd bedrijfsvoering op telefoonnummer 0622516211.

Wilt u solliciteren? Stuur dan uw CV en brief met motivatie via het onderstaande sollicitatieformulier ter attentie van de heer Bogers.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kunt u  vinden op onze website.

Reageren kan tot 20-04-2018.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen