Doorsturen
 
Doorsturen
 

klinisch psycholoog/systeemtherapeut volwassenpsychiatrie

Wil jij als behandelaar jouw innoverend vermogen inzetten? Verwacht jij dat jouw mening er toe doet en bijdraagt aan de continue verbetering van onze zorg aan patiënten? Solliciteer dan op de vacature van klinisch psycholoog/systeemtherapeut bij de Rembrandthof in Hilversum.We hebben vacatures voor een klinisch ...

 • Regio: Hilversum
 • Vakgebied: Gedragswetenschappen
 • Opleidingsniveau: WO
 • Aantal uren per week: 36 uur

Wat ga je doen?

Wil jij als behandelaar jouw innoverend vermogen inzetten? Verwacht jij dat jouw mening er toe doet en bijdraagt aan de continue verbetering van onze zorg aan patiënten? Solliciteer dan op de vacature van klinisch psycholoog/systeemtherapeut bij de Rembrandthof in Hilversum.
We hebben vacatures voor een klinisch psycholoog binnen het team Persoonlijkheidsstoornissen, team Eetstoornissen en het team Bipolaire/Psychotische stoornissen, waarbij variëteit en verdieping in je functie gewaarborgd wordt door -afhankelijk van de ervaring en wensen van de kandidaat- de mogelijkheid van participatie binnen systeemtherapie, traumamodule, psychodiagnostiek of P-opleiding.

Als klinisch psycholoog / psychotherapeut binnen Gooi en Vechtstreek kun je verwachten dat je een gevarieerde functie treft. De werkomgeving is sterk groeiende en ontwikkelt zich voortdurend. Hierbij krijg jij de ruimte voor jouw persoonlijke inbreng. Werken binnen onze regio betekent dat je volop je innoverend vermogen kunt inzetten, dat de samenwerking met collega’s open en toegankelijk is, dat jouw mening er toe doet en bijdraagt aan de continue verbetering van onze zorg aan patiënten.

Je maakt deel uit van een multidisciplinair team dat bestaat uit psychiaters, psychotherapeuten, GZ psychologen, SPV-en, verpleegkundigen en vaktherapeuten, waarbij jij verantwoordelijk bent voor de diagnostiek, het opstellen van het behandelingsplan en voor het uitvoeren c.q. coördineren van de behandeling van patiënten. Daarnaast geef je supervisie aan psychologen en artsen in opleiding tot specialist. Tevens stuur je uitvoerend behandelaars op het niveau van het behandelplan inhoudelijk aan. Je hebt een rol in de evaluatie van het beleid van het behandelprogramma en denkt overstijgend mee over de ontwikkeling van de behandelprogramma’s binnen de RVZe Gooi en Vecht.

Wat heb je nodig?

 • een BIG registratie als klinisch psycholoog met, bij voorkeur een specialisatie in persoonlijkheidsstoornissen, eetstoornissen of psychotische stoornissen;
 • ervaring/affiniteitmet systeemtherapie en/of gedragstherapie is een pré;
 • bij voorkeur ben je supervisor bij een specialistische vereniging voor psychotherapie (bijv. NVP/VGCt/NVRG).
Jouw profiel:
Naast ervaring met het werken met volwassenen heb je ook ervaring met het werken met jongvolwassenen met psychiatrische problematiek. Je beschikt over een flexibele instelling, bent transparant in je (be-) handelen en gericht op samenwerking. Je hebt ervaring, interesse en deskundigheid in het onderzoek en de diverse behandelmogelijkheden van de genoemde stoornissen. Je bent flexibel en enthousiast en weet dit over te brengen op anderen. Je bent innovatief,  je hebt goede communicatieve vaardigheden en je bent gericht op samenwerken. Verder ben je op de hoogte van recente ontwikkelingen in het vakgebied en gericht op het bijhouden daarvan door bijscholing.

Wat mag je verwachten?

 • een werkplek waar eigen initiatief en ideeën worden gewaardeerd en aangemoedigd;
 • een parttime/fulltime contract voor 32 tot 36 uur per week voor onbepaalde tijd;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 70 (minimaal € 3.902,- en maximaal € 6.090,-bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden, meer hierover kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl;
 • het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure. Wij vragen aan en vergoeden de kosten.

Waar ga je werken?

De Rembrandthof te Hilversum biedt diagnostiek en (kortdurende) behandeling aan personen vanaf 18 jaar. Onze zorg is georganiseerd in behandelprogramma’s: Onderzoek en advies, 24 uurs acute psychiatrie, Persoonlijkheidsstoornissen & Depressie, Bipolaire- & Psychotische stoornissen, Jong Volwassenen en Eetstoornissen. Daarnaast werken er FACt teams in de regio en is er het specialisme Ouderenpsychiatrie. Wij bieden patiënten een samenhangend aanbod van  ambulante hulpverlening, deeltijdbehandeling en klinische opname. In overleg met de patiënt, naastbetrokkenen en ketenpartners wordt het behandelaanbod bepaald. Shared decision making en evidence based behandelingen staan hierbij hoog in het vaandel.
Wij maken deel uit van een organisatie waar wordt ingespeeld op veranderingen in de GGZ, met behoud van expertise en met oog voor de behoefte en mogelijkheden van de patiënt.

Solliciteren

Wij zien je digitale sollicitatie voor klinisch psycholoog/systeemtherapeut volwassenpsychiatrie heel graag tegemoet.
Wil je eerst meer informatie neem dan contact op Karin Tobias (klinisch psycholoog) 06 23437762 of Frans Bogers (hoofd bedrijfsvoering) 06- 22516211. Of liever eerst een oriënterend gesprek onder het genot van een kop koffie? Dat kan ook!

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 19-04-2018.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen