Doorsturen
 
Doorsturen
 

teamleiders behandelzaken (psychiater, klinisch psycholoog of verpleegkundig specialist) Ambulante Psychiatrie Amersfoort

"Vernieuwen en verbinden": dat is waar jij als teamleider behandelzaken voor staat! Wil je als behandelaar (psychiater/klinisch psycholoog of verpleegkundig specialist) echt invloed hebben op de kwaliteit van zorg voor onze patiënten? Lees dan verder!  De Regio Eemland is volop in ontwikkeling. De ...

 • Regio: Amersfoort
 • Vakgebied: MediciStaf en management
 • Opleidingsniveau: WO
 • Aantal uren per week: 36 uur

Wat ga je doen?

"Vernieuwen en verbinden": dat is waar jij als teamleider behandelzaken voor staat! Wil je als behandelaar (psychiater/klinisch psycholoog of verpleegkundig specialist) echt invloed hebben op de kwaliteit van zorg voor onze patiënten? Lees dan verder! 
 
De Regio Eemland is volop in ontwikkeling. De aandacht is gericht op doelmatige behandeling waarbij herstelgerichte zorg centraal staat. We zijn op zoek naar leidinggevenden die de directe zorg voor onze patiënten mee willen vormgeven volgens de modernste inzichten en hier met een enthousiast multidisciplinair team uitvoering aan willen geven.
In de nieuwe structuur van regio Eemland van GGZ Centraal wordt meer nadruk gelegd op het ondersteunen van de directe zorg en het verbeteren hiervan. Daardoor zijn meerdere vacatures ontstaan voor de functie van teamleider behandelzaken.
Een unieke kans om met een grotendeels nieuw managementteam én samen met onze nieuwe directie snel ontwikkelstappen te maken. We stellen duale partners aan per team, een teamleider behandelzaken en een teamleider bedrijfsvoering. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor de inhoud van de zorg en een gezonde bedrijfsvoering, maar hebt uiteraard ieder je eigen aandachtsgebied.

Als teamleider behandelzaken ben je verantwoordelijk voor de zorgverlening door het team. Je geeft leiding aan en coacht medewerkers in een multidisciplinaire team. De teams bestaan uit gemiddeld 12 medewerkers. Naast je rol als teamleider behandelzaken ben je als psychiater, klinisch psycholoog of verpleegkundig specialist verantwoordelijk voor een eigen caseload. Je werkzaamheden bestaan uit het verrichten van intakes en behandelingen.
Samen met de teamleider bedrijfsvoering vorm je het duaal management van het team. Je bent samen verantwoordelijk voor een  adequate bedrijfsvoering gericht op vastgestelde resultaten per team. Je initieert en realiseert verbeteringen in de kwaliteit van de geboden zorg. Daarnaast onderhoud en bouw je aan het netwerk van ketenpartners die relevant zijn voor de integrale psychiatrische zorg die jouw team biedt. Onze uitgangspunten hierbij zijn: betrokken, beschikbaar en betrouwbaar.
In jouw rol als teamleider/behandelaar ontvang jij leiding van het hoofd behandelzaken van het cluster kliniek of ambulant.

Wil je deel uitmaken van het management van deze vernieuwende regio? Jij mag kiezen, waar licht jouw kracht? Bij onderstaande programma’s kun je jouw deskundigheid inzetten. Door te klikken op de linkjes kun je meer informatie vinden en jouw keus maken.
Gelijk bellen of app-en met Nienke 06-12147895 of Hanneke 033-4609583 mag natuurlijk ook.
De behandelprogramma’s:

Teamleider behandelzaken ambulant ouderen (32-36 uur onbepaalde tijd).
Teamleider behandelzaken team 7 ambulant (32-36 uur onbepaalde tijd).
Teamleider behandelzaken persoonlijkheidsstoornissen (32-36 uur onbepaalde tijd).
Teamleider behandelzaken Stadskern (32-36 uur onbepaalde tijd).

Wat heb je nodig?

 • geregistreerd psychiater of klinisch psycholoog of een afgeronde opleiding tot verpleegkundig specialist;
 • je hebt ervaring in het leidinggeven en bij voorkeur een afgeronde managementopleiding op post-hbo niveau;
 • je bent in staat om een accurate bedrijfsvoering te voeren;
 • je bent in het bezit van een rijbewijs en hebt beschikking over een auto;
 • je bent klantgericht, resultaatgericht, kwaliteitsgericht, organisatiesensitief, ondernemend en besluitvaardig;
 • ervaring met veranderprocessen is een pré.

Wat mag je verwachten?

 • wij bieden je een contract aan voor 32-36 uur per week voor onbepaalde tijd;
 • hiervan word je voor 4 uur per week aangesteld als teamleider behandelzaken, voor het overige deel van je dienstverband werk je als psychiater/verpleegkundig specialist/klinisch psycholoog;
 • prettige werkomgeving;
 • uitstekende- en flexibele arbeidsvoorwaarden;
 • deelname aan crisisdiensten voor de regio Eemland is een onderdeel van de functie;
 • wij kennen een actief scholingsbeleid;
 • faciliteiten zoals laptop en een mobiele telefoon;
 • voldoende mogelijkheden om je collega teamleiders bedrijfsvoering (behandelzaken) te ontmoeten, zoals o.a. intervisie en werkoverleg.

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig.
Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. 
GGz Centraal, specialist in ggz, in het midden van het land.
Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal, bij de regio Eemland of klik hier:  www.ggzcentraal.nl

Solliciteren

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Hanneke van Dijk- du Mortier (hoofd behandelzaken) tel: 033-4609583 of met Nienke van den Boogaard (hoofd bedrijfsvoering cluster ambulant) tel: 06-12147895. 
 
Hebben we je interesse gewekt? We zien graag je digitale sollicitatie voor de vacature van teamleider behandelzaken (psychiater, klinisch psycholoog of verpleegkundig specialist) graag tegemoet.
 
Het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure.
Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 30-08-2018.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen