Doorsturen
 
Doorsturen
 

basisarts/anios flexpool RVZe Veluwe & Veluwe Vallei (8-36 uur)

Wil jij als arts ervaring opdoen in een dynamische omgeving waarin je te maken krijgt met veel verschillende psychiatrische stoornissen en je de nodige verantwoordelijkheid krijgt? Reageer dan op deze vacature van basisarts/anios bij de flexpool van de RVZe Veluwe & Veluwe Vallei  in Ermelo.Je ...

 • Regio: Ermelo
 • Vakgebied: Psychiaters en artsen
 • Opleidingsniveau: WO
 • Aantal uren per week: 8 - 36 uur

Wat ga je doen?

Wil jij als arts ervaring opdoen in een dynamische omgeving waarin je te maken krijgt met veel verschillende psychiatrische stoornissen en je de nodige verantwoordelijkheid krijgt? Reageer dan op deze vacature van basisarts/anios bij de flexpool van de RVZe Veluwe & Veluwe Vallei  in Ermelo.

Je bent verbonden aan onze flexpool en wordt van daaruit ingezet op afdelingen waar tijdelijk geen arts beschikbaar is vanwege bijvoorbeeld ziekte of verlof. Bijvoorbeeld binnen de klinische kortdurende zorg voor volwassenen (o.a.  behandelingen in het kader van de wet BOPZ), binnen de verslavingszorg (verslavingsproblematiek, eventueel in combinatie met een andere psychiatrische aandoening) of de ouderenpsychiatrie (gericht zich op de behandeling van patiënten met ernstige gerontopsychiatrische en/of psychogeriatrische problematiek).

Je maakt daarbij deel uit van en werkt samen met het multidisciplinair team, waarbij jij als arts verantwoordelijk bent voor de somatische en basis psychiatrische behandeling. De regiebehandelaar is inhoudelijk eindverantwoordelijk en coördineert het zorgproces van de client. Je bent verantwoordelijk voor het diagnosticeren en behandelen van de patiënten. Je verzamelt relevante informatie en stelt samen met collega’s behandelplannen op. Je onderhoudt contacten met de naasten van de patiënten en geeft informatie over de behandeling. Je neemt actief deel aan overleggen. Daarnaast zul je regelmatig worden ingezet in de aanwezigheidsdienst buiten reguliere kantoortijden op landgoed Veldwijk.

Vanuit de flexpool heb je de gelegenheid ervaring op te doen op diverse afdelingen en kom je in aanraking met uiteenlopende psychiatrische problematiek. Regelmatig stromen artsen bij ons door naar de opleiding tot psychiater. Wie weet is dit voor jou in de toekomst ook mogelijk.

Wat heb je nodig?

 • je bent afgestuurd arts en BIG-geregistreerd;
 • je hebt kennis en ervaring en affiniteit op het gebied van psychiatrische problematiek.
Daarnaast zijn de volgende zaken van belang: relativeringsvermogen en stressbestendigheid, doorzettingsvermogen, flexibel en buiten de bekende kaders kunnen denken, goed in staat zijn om samen te werken (met een multidisciplinair team), goede communicatieve en sociale vaardigheden, integriteit en een respectvolle bejegening.

Wat mag je verwachten?

 • een contract voor 8 tot 36 per week, voor de duur van een jaar. Afhankelijk van organisatieontwikkelingen bestaat de mogelijkheid tot verlenging;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 65 (minimaal € 3.266,-  en maximaal € 5.126,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • standplaats is Ermelo, centraal gelegen in het land en goed bereikbaar met zowel eigen vervoer als het openbaar vervoer;
 • een goede balans tussen werk en privé;
 • een prima opleidingsklimaat met aantrekkelijke ontwikkelmogelijkheden;
 • uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op onze website.

Waar ga je werken?

GGz Centraal is een organisatie voor specialistische geestelijke gezondheidszorg (ggz) in het midden van het land. Daarnaast bieden we gespecialiseerde behandeling in bovenregionale (landelijke) expertisecentra.
De RVZe Veluwe & Veluwe Vallei  bestaat uit een aantal klinische afdelingen voor volwassenen en ouderen, gevestigd op landgoed Veldwijk in Ermelo, drie FACT-teams, beschermde woonvormen, activiteitencentra en poliklinieken voor volwassenen en ouderen met diverse specialistische zorglijnen (persoonlijkheidsstoornissen, stemmings en somatoforme stoornissen, eetstoornissen, angst en dwangstoornissen, 24-uurs acuut, ADHD en autisme). De regio loopt van Wezep tot aan Veenendaal.

Het flexbureau ondersteunt de klinische afdelingen op landgoed Veldwijk bij het opstellen van het rooster en het invullen van diensten via een pool met flexibel personeel.

Solliciteren

Wij zien je digitale sollicitatie voor de vacature basisarts/anios bij de flexpool van de RVZe Veluwe & Veluwe Vallei graag tegemoet.
Wil je eerst meer informatie neem dan contact op met Bas-Jan Stoute  (hoofd bedrijfsvoering) bereikbaar via telefoonnummer 06- 10209482.
Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 14-12-2018.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen