Doorsturen
 
Doorsturen
 

teamleider/klinisch psycholoog hoog specialistisch behandelcentrum Marina de Wolf in Ermelo

Wil jij medebepalend zijn in het bieden van een modern en toonaangevend behandelaanbod aan patiënten met complexe angst- en dwangstoornissen in een ambitieuze werkomgeving? Lukt het jou om met een professioneel jong team aansprekende en ongewone resultaten te boeken? Als klinisch psycholoog binnen het team Marina ...

 • Regio: Ermelo
 • Vakgebied: Gedragswetenschappen
 • Opleidingsniveau: WO
 • Aantal uren per week: 28 - 32 uur

Wat ga je doen?

Wil jij medebepalend zijn in het bieden van een modern en toonaangevend behandelaanbod aan patiënten met complexe angst- en dwangstoornissen in een ambitieuze werkomgeving? Lukt het jou om met een professioneel jong team aansprekende en ongewone resultaten te boeken? 

Als klinisch psycholoog binnen het team Marina de Wolf krijg je de kans om volgens 'state of the art' te werken. Wij behandelen patiënten die elders niet meer behandeld kunnen worden; patiënten met verschillende diagnoses tegelijk waarvoor een standaard behandeling niet gewerkt heeft. Onder een dak werken we intensief en multidisciplinair samen en zijn we dagelijks creatief om over de grenzen van behandelingen heen te kijken.

Onder de noemer “beredeneerd uitproberen” mag je innovatief maatwerk (laten) leveren aan patiënten die meer of anders nodig hebben, indien nodig thuis bij de patiënt. Jouw taak is om gevoed door de multidisciplinaire richtlijn en innovatief wetenschappelijk onderzoek zelf diagnostiek en behandeling uit te voeren (vanuit een caseload van ongeveer 11 patiënten) en collega’s hier in op te leiden. Je betrekt steevast het netwerk van de patiënt bij de behandeling. Je behandelt poliklinisch, in deeltijd en in de kliniek.

Als teamleider ben jij de verbindende factor binnen het team; je bent in deze rol zowel zorginhoudelijk als ook beleidsmatig bezig. We zijn er trots op dat 70% van onze patiënten met zeer complexe klachten zichtbaar opknapt. Jij gaat samenwerken en leidinggeven aan veelal jonge hoog opgeleide collega’s (25) van een multidisciplinair samengesteld team. Professionele passie, energie en optimisme kenmerkt ons plus dat we graag op basis van wetenschappelijk onderzoek en samenwerking met andere hoogspecialistische centra in den lande onze grenzen verleggen. Er is nog zoveel te ontwikkelen! Wat we nodig hebben is iemand die uit hetzelfde hout is gesneden, en die hierbij met plezier het voortouw neemt. Ben jij die kartrekker?

Wat heb je nodig?

 • Ambitie, veerkracht en een uitgesproken proactieve persoonlijkheid;
 • BIG registratie als klinisch psycholoog;
 • Lid van de Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve Therapie, registratie als supervisor VGCT vinden wij erg fijn;
 • Aantoonbare affiniteit en ervaring met de behandeling van patiënten met een angst- of dwangstoornis;
 • Ervaring met de behandeling van patiënten met (co-morbide) autisme spectrum stoornissen is een welkome aanvulling.

Wat mag je verwachten?

Wij vinden het belangrijk dat ook jij je blijft ontwikkelen. Zowel qua scholing als in het opzetten van nieuwe projecten. We horen graag jouw ideeën over nieuwe interventies en diagnostische instrumenten. Recent is een groot landelijk onderzoek van start gegaan vanuit het Marina de Wolfcentrum naar de effectiviteit en het werkingsmechanisme van de Inference Based Approach (IBA): ‘Towards personalized care and reduction of chronicity in patients with Obsessive Compulsive Disorder (OCD)’ ’. We hopen dat jij niet kunt wachten om deel te nemen aan dit prachtige onderzoek.
Verder:
 • Een goed inwerkprogramma;
 • Werken met collega’s die net als jij de ambitie hebben om toonaangevende zorg te ontwikkelen;
 • Een parttime contract van 28-32 uur per week voor onbepaalde tijd;
 • Reizen, tegen de file in, naar een goed bereikbare locatie. Per OV Utrecht CS-Ermelo 45 minuten en slechts vier minuten wandelen vanaf het station;
 • Jouw contract en de werktijden stemmen wij in goed overleg met elkaar af op jouw mogelijkheden;
 • De kans jezelf blijvend te ontwikkelen en anderen helpen te ontwikkelen;
 • een persoonlijk studiebudget, voor de herregistratie conform art.14 wet BIG, ter hoogte van € 1.800,- per jaar (naar rato dienstverband);
 • Het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 70 (minimaal € 3.965,- en maximaal € 6.188,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek).

Waar ga je werken?

Het Centrum voor Psychotherapie is een recent door GGz Centraal geopend derdelijns centrum voor (dag)klinische psychotherapie, waar specialisten in angst- en dwangstoornissen, vroegkinderlijk trauma en complexe persoonlijkheidsstoornissen elkaar letterlijk vinden in een geheel nieuwe samenwerkingsvorm.
Samen behandelen we patiënten met ernstige en comorbide aandoeningen uit het hele land. Dit nieuwe derdelijns centrum voor psychotherapie daagt specialisten uit om bewust te kiezen voor een andere, nauwere samenwerkingsvorm, zodat we samen van groeiende betekenis kunnen zijn voor onze patiënten, hun omgeving en onze gemeenschap. Want door nadrukkelijker samen te werken, op één locatie, vanuit één gedeelde visie, in diverse specialismen, bouwen we hier aan de basis voor betere antwoorden op al die prangende vragen waar we samen voor staan - in passende psychotherapeutische behandeling en nazorg voor patiënten, in diagnostische vraagstukken en in baanbrekend wetenschappelijk onderzoek. Want zoals ernstige psychische aandoeningen vaak volop verweven zijn, veelvoudig in elkaar haken, moet ook onze aanpak één sterk, veelzijdig geheel vormen. 

Het Centrum voor Psychotherapie is gesitueerd in Ermelo (filevrij bereikbaar, vier minuten wandelen vanaf het station), en bestaat uit de onderdelen:
 • Transit: psychotherapeutische behandeling van patiënten die lijden aan de gevolgen van vroegkinderlijke traumatisering.
 • Marina de Wolf: cognitief gedragstherapeutische behandeling van complexe angst- en dwangstoornissen. 
 • Zwaluw & Enk: inzichtgevende groepspsychotherapeutische behandeling van complexe persoonlijkheidsstoornissen binnen een milieutherapeutische behandelsetting.
Onze (dag)klinische psychotherapeutische behandelingen zijn gericht op blijvende verandering en het weer vlot trekken waar iemand eerder vastliep in zijn of haar leven. De behandelingen zijn gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Naast klachtenreductie en verbetering van het persoonlijk functioneren is behandeling ook expliciet gericht op het (weer) innemen van voor diegene belangrijke maatschappelijke rollen en op het leren omgaan met restklachten. De multidisciplinaire teams bestaan uit enthousiaste professionals die veel waarde hechten aan een goede werksfeer en aan het delen van kennis en ervaring. 

Solliciteren

Heb jij interesse en wil je meer informatie? Neem dan contact op met Erik Sinneker (teamleider bedrijfsvoering) op 06-23589274 of met Tako Bos (teamleider behandelzaken) bereikbaar via 0341-566555.
Mailen mag natuurlijk ook: t.bos@ggzcentraal.nl; of e.sinneker@ggzcentraal.nl

Wil je solliciteren? Stuur dan vja onze site jouw actuele cv en korte motivatie.

Een referentiecheck en een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is een onderdeel van onze selectieprocedure (wij vergoeden de kosten).

Reageren kan tot 19-12-2018.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen