Doorsturen
 
Doorsturen
 

SPV bij de Crisisdienst in Amersfoort

Ben jij op je best als je moet pieken in stressvolle situaties? Wil jij van betekenis zijn?Dan is de vacature van crisisinterventor in de regio Eemland en Amersfoort iets voor jou!Je krijgt in deze functie veel verantwoordelijkheid; jij bent (met de arts) de eerste die na een melding via de huisarts of een andere ...

 • Regio: Amersfoort
 • Vakgebied: Verpleegkunde
 • Opleidingsniveau: HBO
 • Aantal uren per week: 36 uur

Wat ga je doen?

Ben jij op je best als je moet pieken in stressvolle situaties? Wil jij van betekenis zijn?
Dan is de vacature van crisisinterventor in de regio Eemland en Amersfoort iets voor jou!

Je krijgt in deze functie veel verantwoordelijkheid; jij bent (met de arts) de eerste die na een melding via de huisarts of een andere verwijzer (zoals politie) op pad gaat en het contact verder legt met de verwijzer, aanmelder en de patiënt. Het uitvragen van zo’n melding is belangrijk, je gaat bijvoorbeeld na of er drugs in het spel zijn of dat er eerder een melding is gedaan. Je bent dan goed voorbereid als je bij de cliënt komt want veiligheid in deze onverwachte situaties is van wezenlijk belang.

Als crisisinterventor werk je in een multidisciplinair team dat bestaat uit SPV, arts-assistenten en psychiaters. Met jouw arts-collega verken je de situatie, ieder vanuit zijn eigen vakgebied. Je beoordeelt en indiceert de situatie en vervolgens kom je in actie. Je doet wat je kunt en zorgt er samen voor dat de patiënt op het juiste spoor wordt gezet, al is het maar voor dát moment. Soms betekent dit dat een cliënt na jouw interventie weer rustig is en thuis kan blijven. Maar ook komt het voor dat thuisblijven geen optie is en de patiënt elders opgenomen moet worden. Het is snel en goed schakelen met elkaar en alle partijen die hierbij betrokken zijn. 
Thuis of op kantoor schrijf je je crisisverslag zodat iedereen geïnformeerd is. Als crisisinterventor kom je van alles tegen in alle doelgroepen van depressie, acute psychose, verslaving, angst en autisme en van jong tot oud. Dat is juist zo mooi aan dit werk, je wordt in de volle breedte ingezet. In deze functie is het hollen of stilstaan, je moet dus wel iets hebben met deze dynamiek. Saai is het nooit!
 
Omdat we dichtbij onze cliënten willen zijn en dus altijd bereikbaar, betekent dit dat jij als crisisinterventor met jouw collega’s in een 7x24 uurs rooster werkt. Logisch toch? En laten we eerlijk zijn; als jij beter gedijt in een 9-5 baan, dan hebben wij vast een andere mooie baan voor jou. Maar vergis je niet; want ook in onregelmatig werken zit een regelmaat, je wordt per kwartaal ingeroosterd en hebt als je fulltime werkt ongeveer negen diensten buiten de kantoortijden en deze uren kun je binnen kantoortijden weer compenseren. Met andere woorden: werken in een crisisteam geeft juist veel vrijheden! Jij bent vrij als anderen werken; en veel van deze onregelmatigheid wordt gecompenseerd in (extra)vrije tijd en geld. Tijd die jij moet opmaken, bijvoorbeeld tijdens de vakantie van jouw kind. Hoe fijn is dat?

Maken we je enthousiast over deze dynamische rol? Lees dan hier hoe Leo en Corine dit ervaren!

Wat heb je nodig?

Als jij stevig in je schoenen staat en de rust kunt bewaren in hectische situaties, zijn we  nieuwsgierig naar je. Verder hoort bij deze functie dat je:
 • Over een (bijna)afgeronde SPV-opleiding beschikt en BIG geregistreerd bent;
 • 1-3 jaar werkervaring hebt in de psychiatrie;
 • Zelfstandig en in alle diensten inzetbaar bent;
 • Beschikt over een rijbewijs en eigen vervoer.

Wat mag je verwachten?

Jij gaat deel uitmaken van een enthousiast en gevarieerd crisisteam dat verantwoordelijk is voor de acute 24 uurszorg in de regio Eemland. Een mooie uitdaging!
Daarnaast bieden we jou:
 • Een parttime contract voor 24 tot 36 uur per week voor onbepaalde tijd;
 • Een salaris conform de CAO GGZ, functiegroep 60 (minimaal € 2.793,- en maximaal € 4.355,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • Onregelmatigheidstoeslag (ORT);
 • De mogelijkheid om mee te werken aan het opzetten van een Intensive Hone Treatment (IHT) Team;
 • Trainingen via de afdeling Training & Ontwikkeling en e-learning, zoals ART(Agressie Regulatie Training), de MAT en diverse klinische lessen; 
 • De HIC opleiding;
 • Doorgroei mogelijkheden voor de opleiding tot verpleegkundig specialist;
 • En uitstekende & flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op onze werkenbijggzcentraal.nl.

Waar ga je werken?

De crisisdienst Eemland  is gehuisvest in het Meander MC aan de Maatweg in Amersfoort. We werken nauw samen met SymforaMeander en met de andere afdelingen van GGz Centraal.

SymforaMeander en de Crisisdienst van GGz Centraal implementeren gezamenlijk het zorgprogramma IHT. Het IHT team wordt opgezet om de opnameduur te verkorten en/of te voorkomen. Ook werken we aan kwaliteitsverbetering in de HIC en zijn we ambitieus in de samenwerking met onze ketenpartners. Tijdens kantoortijden is er een vast crisisteam bestaande uit SPV, artsen en psychiaters. Het team doet crisisinterventies, vervolg crisiscontacten, kortdurende behandelingen en in de nabije toekomst ook IHT.

Solliciteren

Wij zien je digitale sollicitatie voor de vacature SPV bij de crisisdienst Amersfoort graag tegemoet.
Heb je vragen over deze vacature? Bel dan naar Anne-Marie Terpstra (hoofd bedrijfsvoering acute psychiatrie regio Eemland) op 06-577 447 12.

Een referentiecheck en een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is een onderdeel van onze selectieprocedure (wij vergoeden de kosten).

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op symforameander.nl.

Reageren kan tot 15-10-2018.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen