Doorsturen
 
Doorsturen
 

basispsycholoog, ambulatorium volwassenen

De functie van basispsycholoog in het team volwassenen van het ambulatorium Barneveld/Nijkerk is een gevarieerde functie in een dynamische werkomgeving.Je maakt deel uit van een multidisciplinair team en doet  onder verantwoordelijkheid van een regiebehandelaar de diagnostiek en behandeling van een breed ...

 • Regio: BarneveldNijkerk
 • Vakgebied: Gedragswetenschappen
 • Opleidingsniveau: WO
 • Aantal uren per week: 32 uur

Wat ga je doen?

De functie van basispsycholoog in het team volwassenen van het ambulatorium Barneveld/Nijkerk is een gevarieerde functie in een dynamische werkomgeving.
Je maakt deel uit van een multidisciplinair team en doet  onder verantwoordelijkheid van een regiebehandelaar de diagnostiek en behandeling van een breed scala van patiënten. Verdere opleiding in CGT, Schematherapie of DGT behoort tot de mogelijkheden. 

Het team volwassenen van het ambulatorium in Barneveld/Nijkerk is een hecht team van 5 psychologen, 2 spv’s, 2 psychiaters, 2 groepsverpleegkundigen en 2 non-verbale therapeuten.
Het aanbod omvat de volgende specialistische zorglijnen: persoonlijkheidsstoornissen (schematherapie), stemmingsstoornissen en angst- en dwangstoornissen, ADHD en autisme en de teamleden zijn over de zorglijn stemming/angst en persoonlijkheidsstoornissen verdeeld.
De behandelingen kunnen bestaan uit individuele behandeling, groepsbehandeling, deeltijdbehandeling voor stemmings- en angststoornissen en een deeltijdbehandeling voor persoonlijkheidsstoornissen. Aan de behandeling kan op indicatie een nonverbale module worden toegevoegd.

De overleg-lijnen in het team zijn kort. Er is wekelijks multidisciplinair overleg over behandelingen en over de nieuwe aanmeldingen. Gezien de beperkte omvang van het team is er geen strikte personele scheiding doorgevoerd tussen de zorglijnen hetgeen betekent dat je een gevarieerde caseload hebt.

Voor specifieke doelgroepen wordt nauw samengewerkt met het ambulatorium Harderwijk en de kliniek op het landgoed Veldwijk te Ermelo (dialectische gedragstherapie (DGT) somatoforme stoornissen, eetstoornissen, 24-uurs acute zorg en intensive home treatment).

Wat heb je nodig?

 • je hebt een afgeronde psychologie-opleiding;
 • je hebt enige ervaring in de behandeling van mensen met een stemming of angststoornis;
 • affiniteit en/of enige ervaring met de behandeling van patiënten met persoonlijkheidsstoornissen en bereidheid je verder te scholen in DGT strekt tot aanbeveling.

Wat mag je verwachten?

 • een parttime contract voor 32 uur per week voor de duur van een jaar, met mogelijkheid tot verlenging; 
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 60 (minimaal € 2.749,- en maximaal € 4.287,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure;
 • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Waar ga je werken?

De Resultaat Verantwoordelijke Zorgeenheid (RVZe) Veluwe & Veluwe Vallei is 1 van de delen van GGz Centraal en biedt specialistische zorg aan volwassenen en ouderen met psychiatrische problemen, op het landgoed Veldwijk in Ermelo en locaties daarbuiten. Veluwe & Veluwe Vallei heeft uitgebreide behandelvoorzieningen voor mensen met uiteenlopende psychiatrische problematiek.
In het ambulatorium Barneveld/Nijkerk zijn naast het team volwassenenzorg ook het ouderenteam en het FACT team actief.

Solliciteren

Wij zien je digitale sollicitatie voor de vacature basispsycholoog, ambulatorium volwassenen graag tegemoet.
Wil je eerst meer informatie neem dan contact op met mevrouw S. de Sterke (klinisch psycholoog) of met de teamleider bedrijfsvoering mevrouw R. Vos via telefoonnummer 0342 411500

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 22-03-2018.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen