Doorsturen
 
Doorsturen
 

verslavingsarts/MIAM

Ben jij op zoek naar een parttime baan als verslavingsarts/MIAM, met verantwoordelijkheden in een uitdagende omgeving in een dynamisch en betrokken team? Spreekt verandering en afwisseling je aan?Dan ligt jouw uitdaging bij ons in de verslavingszorg op landgoed Veldwijk in Ermelo.De afdeling psychiatrie en ...

 • Regio: Ermelo
 • Vakgebied: MediciGedragswetenschappen
 • Opleidingsniveau: WO
 • Aantal uren per week: 24 uur

Wat ga je doen?

Ben jij op zoek naar een parttime baan als verslavingsarts/MIAM, met verantwoordelijkheden in een uitdagende omgeving in een dynamisch en betrokken team? Spreekt verandering en afwisseling je aan?
Dan ligt jouw uitdaging bij ons in de verslavingszorg op landgoed Veldwijk in Ermelo.

De afdeling psychiatrie en verslaving biedt zorg aan mensen met verslavingsproblemen, eventueel in combinatie met een andere psychiatrische aandoening. Ons doel is Dichtbij en Deskundig zijn en Gastvrije zorg is een kernwaarde binnen onze behandelprogramma’s. De behandelingen zijn innovatief met een transparante systematiek van zorgpaden, alle teams werken consequent volgens deze richtlijnen.

Als verslavingsarts voer je het medisch onderzoek bij cliënten met verslavingsproblemen uit en screen je cliënten op verslavings- en andere psychiatrische problematiek. Juist deze combinatie maakt de functie en de behandeling van cliënten interessant, afwisselend en dynamisch. Je werkt nauw samen met collega’s in een multidisciplinair team, waarbij jij als verslavingsarts verantwoordelijk bent voor de somatische en basis psychiatrische behandeling. Hiernaast word je als specialist ingezet voor het geven van scholing en deskundigheidsbevordering.

Als team hebben wij een open en collegiale cultuur waarin we intensief met elkaar samenwerken. Wij focussen ons op voortdurende verbetering van de kwaliteit van de behandeling en onze samenwerking. Wij vinden het belangrijk dat iedereen proactief meedenkt en staan daarbij open voor feedback. Wij horen dan ook graag jouw visie en aanpak.

Wat heb je nodig?

 • je bent een KNMG-geregistreerd verslavingsarts en/of hebt de MIAM (Master In Addiction Medicine) afgerond;
 • je bent BIG(her)-geregistreerd;
 • je hebt kennis en ervaring en affiniteit  op het gebied van geïntegreerde psychiatrische en verslavingsproblematiek;
 • je hebt een open houding ten opzichte van zorginhoudelijke vernieuwingen en bereidheid daarin een actieve rol te spelen.
Daarnaast zijn de volgende zaken van belang: relativeringsvermogen en stressbestendigheid, doorzettingsvermogen, flexibel en buiten de bekende kaders kunnen denken, goed in staat zijn om samen te werken (met een multidisciplinair team), goede communicatieve en sociale vaardigheden en integriteit en een respectvolle bejegening.

Wat mag je verwachten?

 • wij bieden een parttime contract voor 24 uur per week voor onbepaalde tijd.
 • samenwerken met hoog opgeleide collega's;
 • een goed bereikbare werklocatie;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 70 (minimaal € 3.902,- en maximaal € 6.090,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure;
 • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten.  GGz Centraal, specialist in ggz, in het midden van het land. Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.
 
Kijk voor meer informatie op www.ggzcentraal.nl.

Solliciteren

Wil je eerst meer informatie over de vacature verslavingsarts/MIAM op het landgoed Veldwijk in Ermelo?
Neem dan contact op met Rosita Vos (teamleider) bereikbaar via telefoonnummer 06 109 489 53.
Wil je solliciteren? Stuur dan je cv en brief met motivatie via het onderstaande sollicitatieformulier ter attentie van mevrouw R. Vos.
Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 26-04-2018.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen