Doorsturen
 
Doorsturen
 

verpleegkundig specialist in opleiding

Doorgroeien als verpleegkundige lastig? Bij GGz Centraal krijg je wel de kans! Als verpleegkundig specialist GGZ in opleiding werk je in de directe patiëntenzorg op meerdere afdelingen en volg je de drie-jarige opleiding verpleegkundig specialist GGZ.Je wordt opgeleid tot inhoudelijk expert in het vakgebied van ...

 • Regio: AmersfoortErmelo
 • Vakgebied: OpleidingsplaatsenVerpleegkunde
 • Opleidingsniveau: HBO
 • Aantal uren per week: 36 uur

Wat ga je doen?

Doorgroeien als verpleegkundige lastig? Bij GGz Centraal krijg je wel de kans! Als verpleegkundig specialist GGZ in opleiding werk je in de directe patiëntenzorg op meerdere afdelingen en volg je de drie-jarige opleiding verpleegkundig specialist GGZ.
Je wordt opgeleid tot inhoudelijk expert in het vakgebied van de verpleegkunde in de GGZ en ontwikkelt tijdens je opleiding de competenties om op expertniveau te functioneren als regiebehandelaar, innovator, onderzoeker en coach.
 
Het cursorisch deel van de opleiding volg je 1 dag per week bij de opleidingsinstelling GGZ-VS in Utrecht. Het praktijkdeel krijgt vorm door te werken en te leren op verschillende praktijkleerplaatsen onder supervisie van een werkbegeleider en de opleider GGZ-VS in GGz Centraal. 
 
Na succesvolle afronding van de opleiding ontvang je de onderwijsgraad Master of Science en de beroepstitel Verpleegkundig Specialist GGZ. Je wordt geregistreerd als verpleegkundig specialist in het BIG-register artikel 14.

Wat heb je nodig?

Opleidingseisen
 • geregistreerd in het verpleegkundig beroepsregister, artikel 3, Wet BIG;
 • in bezit van een diploma HBO-verpleegkunde (Bachelor getuigschrift);
 • minimaal twee jaar werkervaring (minimaal 0,8 fte) als verpleegkundige in een HBO verpleegkunde functie in de GGZ (aangetoond door middel van FWG-functiebeschrijvingen van de laatste twee jaar);
 • aantoonbaar bovengemiddeld functioneren;
 • (passieve) beheersing van de Engelse taal.

Wat mag je verwachten?

 • Wij bieden een gevarieerde functie in combinatie met een masteropleiding, waarin je leert zelfstandig behandelverantwoordelijkheid te dragen in combinatie met het onderzoeken en verbeteren van de (verpleegkundige) zorg en behandeling en het coachen van andere hulpverleners.
 • Voor de driejarige opleiding zijn er in 2019 vier opleidingsplaatsen beschikbaar. De opleiding start in  januari 2019.
 • Als verpleegkundige in opleiding tot specialist (VIOS) krijg je een dienstverband voor bepaalde tijd van 36 uur per week met een salaris conform de CAO GGZ FWG 50 (32 uur is onder voorwaarden mogelijk). 
 • De lestijd valt geheel binnen werktijd, de studietijd is in eigen tijd.

Waar ga je werken?

Innova is het instituut voor opleiden, wetenschappelijk onderzoek en innovatie van GGz Centraal. De geestelijk gezondheidszorg is een kennisintensieve sector. Kwaliteit van zorg is mede afhankelijk van het lerend vermogen van de organisatie en haar medewerkers.
Kijk hier voor meer informatie.

Solliciteren

Solliciteren kan door het sturen van een motivatiebrief, curriculum vitae, een ingevuld aanmeldingsformulier (te downloaden op de website van de opleiding www.ggzvs.nl) en kopieën van de inschrijving BIG-register en diploma’s.
 
Meer informatie?
Kijk op de website van de opleiding:  www.ggzvs.nl of neem contact op met de
opleider GGZ VS, Marianne de Leeuw: m.deleeuw2@ggzcentraal.nl

Reageren kan tot 21-12-2018.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen