Doorsturen
 
Doorsturen
 

psychiater langdurige psychiatrie Volwassenen & Ouderen

Heb jij als psychiater altijd al in een bevlogen en breed samengesteld team willen werken, dat specialistische zorg levert aan ouderen en volwassenen met complexe psychiatrische problematiek.Voor ons team langdurig psychiatrie in Amersfoort zoeken wij een nieuwe collega psychiater! Je maakt deel uit van een betrokken ...

 • Regio: Amersfoort
 • Vakgebied: Psychiaters en artsen
 • Opleidingsniveau: WO
 • Aantal uren per week: 16 - 36 uur

Wat ga je doen?

Heb jij als psychiater altijd al in een bevlogen en breed samengesteld team willen werken, dat specialistische zorg levert aan ouderen en volwassenen met complexe psychiatrische problematiek.
Voor ons team langdurig psychiatrie in Amersfoort zoeken wij een nieuwe collega psychiater!

Je maakt deel uit van een betrokken behandelteam, naast jou bestaat het team uit verpleegkundig specialisten, basisartsen, verpleegkundig specialist (in opleiding), verpleegkundigen en twee teamleiders. Als onderdeel van het team, denk je mee in de inhoudelijke ontwikkeling van beide klinieken. Het optimaliseren van onze samenwerking met ketenpartners zie je als een uitdaging met het doel de juiste patiënt op de juiste plek. Opleiden van nieuwe professionals hoort hier vanzelfsprekend bij. Dit alles is ingebed in een goed gezamenlijk overleg, intervisie en deskundigheidsbevordering. Je krijgt een faire, haalbare taakstelling én feedback op de resultaten.

Buiten kantoortijden neem je als achterwacht deel aan de bereikbaarheidsdienst voor het SymforaMeander, Zon & Schild en de crisisdienst.

Wat heb je nodig?

 • je bent psychiater, BIG geregistreerd en ingeschreven in het register psychiatrie van de Medisch Specialisten Registratie Commissie;
 •  je bent enthousiast en hebt een proactieve houding;
 •  je werkt pragmatisch en bent resultaatgericht;
 •  je bent flexibel en werkt graag samen in multidisciplinair teamverband;
 • je bent geïnteresseerd in nieuwe ontwikkelingen binnen de langdurige psychiatrie;
 • je houdt van een zeker mate van zelfstandigheid, coachen van collega’s en goed kan schakelen tussen de twee klinieken volwassenen en ouderen.

Wat mag je verwachten?

 • wij nodigen je uit om in een geweldig team te komen werken;
 • er is veel ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling;
 • een contract voor 16 tot 36 uur per week voor onbepaalde tijd. Mocht je graag klinisch werken, maar het ambulante werk niet willen missen, neem dan toch contact op, want voor harde werkers is er de mogelijkheid om de werkzaamheden op onze poli te combineren met een klinische functie;
 • het salaris is conform de CAO GGZ en de AMS regeling van GGZ Centraal;
 • het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure;
 • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op onze werkenbijggzcentraal.nl.

Waar ga je werken?

Zon & Schild is een grote locatie aan de rand van Amersfoort. Op het terrein is een breed behandelaanbod gehuisvest waardoor patiënten eenvoudig kunnen wisselen van behandeltype of zorgzwaarte. Naast een breed basisaanbod zijn er ook een aantal specialismen op Zon & Schild, die zijn gericht op het behandelen van patiënten met complexe meervoudige problematiek. De bosrijke locatie Zon & Schild biedt voor deze patiënten een rustige en veilige behandelomgeving.
 
Het klinische programma voor langdurige psychiatrie Volwassenen en Ouderen biedt diagnostiek en behandeling voor patiënten binnen de gespecialiseerde GGZ. Op het terrein van Zon & Schild is een groot klinisch aanbod te vinden. Er verblijven op dit moment ruim 250 patiënten op deze locatie.
 
De afdeling Langdurige Psychiatrie Volwassenen is gericht op herstel en rehabilitatie onder andere door leefstijl projecten. Het betreft een doelgroep die naast de ernstige psychiatrische stoornis vaak co morbiditeit heeft zoals het metabool syndroom of bewegingsstoornissen. De focus van de behandeling ligt op een zo zelfstandig mogelijk bestaan, waar mogelijk buiten de kliniek.

De afdeling voor langdurige ouderenpsychiatrie bestaat uit patiënten waarbij de psychiatrische, cognitieve en somatische toestand tot gezondheidsproblemen, bestaansproblemen en interactieproblemen hebben geleid. Het gaat om patiënten die blijvend afhankelijk zijn van klinische behandelingen en in de derde of vierde levensfase zijn. Onderdeel van het aanbod is een klinische afdeling voor patiënten met een Complexe Ernstige Psychiatrische Aandoening (EPA) voor wie langdurende klinische zorg noodzakelijk is. Het bieden van palliatieve zorg  is ook een onderdeel, daar waar de cliënt zijn thuis is op onze palliatieve unit.

Solliciteren

Wij zien je digitale sollicitatie voor de vacature psychiater langdurige psychiatrie Volwassenen & Ouderen graag tegemoet.
Wil je eerst meer informatie neem dan contact op met Peter Versteeg (hoofd bedrijfsvoering) bereikbaar via telefoonnummer 06- 232 88 946.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 25-02-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen