Doorsturen
 
Doorsturen
 

basisarts/anios Langdurige Psychiatrie Volwassenen & Ouderen

Ben jij op zoek naar een fulltime baan als arts/anios, met verantwoordelijkheden in een dynamische omgeving? Binnen het programma Langdurige Psychiatrie Volwassenen & Ouderen zijn wij op zoek naar een zelfstandige ANIOS die de rol van behandelaar kan vervullen in de behandeling van onze patiënten.  Als ...

 • Regio: Amersfoort
 • Vakgebied: Psychiaters en artsen
 • Opleidingsniveau: WO
 • Aantal uren per week: 36 uur

Wat ga je doen?

Ben jij op zoek naar een fulltime baan als arts/anios, met verantwoordelijkheden in een dynamische omgeving? Binnen het programma Langdurige Psychiatrie Volwassenen & Ouderen zijn wij op zoek naar een zelfstandige ANIOS die de rol van behandelaar kan vervullen in de behandeling van onze patiënten. 
 
Als ANIOS verleen je zelfstandig complexe zorg aan patiënten. Je verricht intakes, doet onderzoek, stelt een werkdiagnose en werkt een concept behandelplan uit. Je zorgt voor continuïteit, uitvoering, controle en evaluatie van onderzoek en behandeling in een multidisciplinair samenwerkingsverband.

Als team hebben wij een open en collegiale cultuur waarin we intensief met elkaar samenwerken. Wij focussen ons op voortdurende verbetering van de kwaliteit van de behandeling en onze samenwerking. Wij vinden het belangrijk dat iedereen proactief meedenkt en staan daarbij open voor feedback. Wij horen dan ook graag jouw visie en aanpak.

Wat heb je nodig?

 • je hebt de opleiding tot basisarts afgerond;
 • je bent BIG (her)-geregistreerd;
 • je hebt affiniteit met de doelgroep;
 • je hebt een open houding ten opzichte van zorginhoudelijke vernieuwingen en bereidheid daarin een actieve rol te spelen.
Daarnaast zijn de volgende zaken van belang: relativeringsvermogen en doorzettingsvermogen, flexibiliteit en een gezonde dosis humor.

Wat mag je verwachten?

 • wij bieden een contract voor 36 uur per week voor bepaalde tijd;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 65 (minimaal € 3.266,- en maximaal € 5.126,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure;
 • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op onze werkenbijggzcentraal.nl.

Waar ga je werken?

Bij GGz Centraal staat de patiënt centraal. Hulp bieden aan mensen met psychiatrische problemen is de bestaansreden van de organisatie. Kwalitatief goede en gepassioneerde medewerkers zijn de sleutel tot goede hulpverlening. De organisatie wil een klimaat creëren waar de behoefte aan verder ontwikkelen en leren vanzelfsprekend is. Onze missie is het behandelen, begeleiden en ondersteunen van mensen met psychiatrische problemen, opdat zij de regie over hun eigen leven kunnen hebben.
 
Het klinische programma voor langdurige psychiatrie Volwassenen en Ouderen biedt diagnostiek en behandeling voor patiënten binnen de gespecialiseerde GGZ. Op het terrein van Zon & Schild is een groot klinisch aanbod te vinden. Er verblijven op dit moment ruim 250 patiënten op deze locatie.
 
De afdeling Langdurige Psychiatrie Volwassenen is gericht op herstel en rehabilitatie onder andere door leefstijl projecten. Het betreft een doelgroep die naast de ernstige psychiatrische stoornis vaak co morbiditeit heeft zoals het metabool syndroom of bewegingsstoornissen. De focus van de behandeling ligt op een zo zelfstandig mogelijk bestaan, waar mogelijk buiten de kliniek.
De afdeling voor langdurige ouderenpsychiatrie bestaat uit patiënten waarbij de psychiatrische, cognitieve en somatische toestand tot gezondheidsproblemen, bestaansproblemen en interactieproblemen hebben geleid. Het gaat om patiënten die blijvend afhankelijk zijn van klinische behandelingen en in de derde of vierde levensfase zijn. Onderdeel van het aanbod is een klinische afdeling voor patiënten met een Complexe Ernstige Psychiatrische Aandoening (EPA) voor wie langdurende klinische zorg noodzakelijk is. Het bieden van palliatieve zorg  is ook een onderdeel, daar waar de cliënt zijn thuis is of binnen onze palliatieve unit.

Solliciteren

Wij zien je digitale sollicitatie voor de vacature basisarts Langdurige psychiatrie graag tegemoet.
Wil je eerst meer informatie neem dan contact op met Lisette Versteeg (teamleider) bereikbaar via telefoonnummer 06- 20909949.
Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 16-01-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen