Doorsturen
 
Doorsturen
 

psychiatrisch verpleegkundige zorgprogramma persoonlijkheidsstoornissen

Als verpleegkundige werken in een zich sterk ontwikkelende dynamische werkomgeving waar ruimte is voor persoonlijke inbreng? Solliciteer dan op deze vacature psychiatrisch verpleegkundige zorgprogramma persoonlijkheidsstoornissen bij het Ambulatorium  in Harderwijk! Als ...

 • Regio: Harderwijk
 • Vakgebied: Verpleegkunde
 • Opleidingsniveau: MBOHBO
 • Aantal uren per week: 28 uur

Wat ga je doen?

Als verpleegkundige werken in een zich sterk ontwikkelende dynamische werkomgeving waar ruimte is voor persoonlijke inbreng? Solliciteer dan op deze vacature psychiatrisch verpleegkundige zorgprogramma persoonlijkheidsstoornissen bij het Ambulatorium  in Harderwijk! 

Als verpleegkundige binnen de deeltijdbehandeling kom je te werken in een een plezierige werkomgeving met enthousiaste collega's en mogelijkheden om een bijdrage te leveren aan nieuwe initiatieven en inhoudelijke ontwikkelingen. Het programma bestaat uit verschillende groepsmomenten, zoals een dagopening, weekplanning, psychotherapie, creatieve therapie, psychomotore therapie en de dagsluiting. Hiernaast worden nog verschillende modules aangeboden.

Je werkt als verpleegkundige in het multidisciplinaire team en je gaat een aantal van de genoemde programma-onderdelen alleen, of als co-therapeut, aanbieden. Je verzorgt de coördinatie van het programma-aanbod. Je neemt deel aan de overlegvormen binnen de multidisciplinaire teams en bent daarbij medeverantwoordelijk voor de planning van de zorgverlening. Je levert een actieve bijdrage aan het tot stand komen van behandelplannen en evaluaties. Je neemt deel aan het geven van modules.

Wat heb je nodig?

 • je beschikt over een afgeronde opleiding tot psychiatrisch verpleegkundige met BIG registratie;
 • je beschikt aantoonbaar over ervaring in het werken met groepen en je hebt de cursus 'werken met groepen' gevolgd (of bereid deze te volgen);
 • je hebt bij voorkeur ervaring met schematherapie of de interesse dit op te bouwen;
 • je beschikt over kennis en ervaring in het werken met onze doelgroep (persoonlijkheidsstoornissen).

Wat mag je verwachten?

 • wij bieden een parttime contract voor 24-28 uur per week voor onbepaalde tijd;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 45 (minimaal € 1.814,- en maximaal € 3.086,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure;
 • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Waar ga je werken?

De RVZe Veluwe & Veluwe Vallei van GGz Centraal omvat ambulante-, deeltijd- en klinische behandelvormen voor volwassenen en ouderen. De klinische voorzieningen bevinden zich op het landgoed Veldwijk in Ermelo. De ambulante volwassenzorg wordt op diverse locaties in het werkgebied aangeboden.
Het ambulatorium Harderwijk heeft verschillende zorgprogramma's voor volwassenen. De behandeling wordt zowel ambulant als in deeltijd aangeboden.

Binnen het zorgprogramma persoonlijkheisstoornissen zijn wij op zoek  naar een ervaren en 'stevige' verpleegkundige voor de deeltijd behandeling. Deze vorm van behandeling bestaat uit een programma voor drie dagen per week aan twee behandelgroepen van maximaal 9 cliënten.

Solliciteren

Wij zien je digitale sollicitatie voor de vacature verpleegkundige zorgprogramma persoonlijkheidsstoornissen graag tegemoet.
Wil je eerst meer informatie neem dan contact op met Roely de Groote (teamleider) of Mijntje Vliegen (psychiater/behandelteamleider) beiden bereikbaar via telefoonnummer (0341)462 300.
 
Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl

Reageren kan tot 03-05-2018.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen