Doorsturen
 
Doorsturen
 

psychiater High Care

Ga jij als psychiater de uitdaging aan om de klinische behandeling voor de meest complexe doelgroep binnen GGz Centraal op de kaart te zetten? Solliciteer dan op de vacature van psychiater High Care in Amersfoort en wij nodigen je graag uit voor een gesprek!Als psychiater ben je werkzaam op de afdeling Intensieve ...

 • Regio: Amersfoort
 • Vakgebied: MediciGedragswetenschappen
 • Opleidingsniveau: WO
 • Aantal uren per week: 24 uur

Wat ga je doen?

Ga jij als psychiater de uitdaging aan om de klinische behandeling voor de meest complexe doelgroep binnen GGz Centraal op de kaart te zetten? Solliciteer dan op de vacature van psychiater High Care in Amersfoort en wij nodigen je graag uit voor een gesprek!
Als psychiater ben je werkzaam op de afdeling Intensieve Psychiatrie en vervul je een voortrekkersrol in het multidisciplinaire team. Je speelt een actieve rol in de ontwikkeling van het behandelbeleid van de afdeling en in voorkomende veranderingsprocessen en draagt zo bij aan de verdere professionalisering van de zorg en optimalisering van kwaliteit van de patiëntenzorg. Je participeert in de achterwachtregeling van de organisatie. Je geeft hoge prioriteit aan servicebereidheid en klanttevredenheid.

Wat heb je nodig?

 • je bent psychiater, ingeschreven in het register psychiatrie van de Medisch Specialisten Registratie Commissie, bij voorkeur met de interne aantekening acute psychiatrie, een management opleiding strekt tot aanbeveling;
 • je bent enthousiast en hebt een proactieve houding;
 • je werkt pragmatisch, resultaat gericht en accuraat, in het bijzonder met betrekking tot registratie.
Verder zijn de volgende eigenschappen van belang:
 • verbindend – zowel in het team als naar buiten.
 • je geeft inhoudelijk richting aan medewerkers, maar bent in staat taken te delegeren aan andere disciplines;
 • inhoudelijk sterk - specifieke kennis van de volwassene en oudere mens;
 • je zet langdurige en ouderenpsychiatrie op de kaart in de regio;
 • je bent in bezit van rijbewijs B.

Wat mag je verwachten?

 • wij bieden bij deze vacature van psychiater High Care een contract voor 24 uur per week voor onbepaalde tijd;
 • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op onze werkenbijggzcentraal.nl;
 • het salaris is conform de CAO GGZ en de AMS regeling GGz Centraal;
 • referentiecheck en een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is een onderdeel van onze selectieprocedure.

Waar ga je werken?

Bij GGz Centraal staat de cliënt centraal. Hulp bieden aan mensen met psychiatrische en ernstig psychische problemen is de bestaansreden van de organisatie. Kwalitatief goede en gepassioneerde medewerkers zijn de sleutel tot goede hulpverlening. De organisatie wil een klimaat creëren waar de behoefte aan verder ontwikkelen en leren vanzelfsprekend is. Onze missie is het behandelen, begeleiden en ondersteunen van mensen met psychische problemen, opdat zij de regie over hun eigen leven kunnen hebben.
 
Zon & Schild is een grote locatie aan de rand van Amersfoort. Op het terrein is een breed behandelaanbod gehuisvest waardoor patiënten eenvoudig kunnen wisselen van behandeltype of zorgzwaarte. Naast een breed basisaanbod zijn er ook een aantal specialismen op Zon & Schild die zijn gericht op het behandelen van patiënten met complexe meervoudige problematiek. De bosrijke locatie Zon & Schild biedt voor deze patiënten een rustige en veilige behandelomgeving.
 
High Care is gevestigd in het gebouw Kastanjehof en omvat vier specialistische behandelprogramma’s met ieder een specifieke expertise, te weten: Kliniek voor Intensieve Psychiatrie, Sociale psychiatrie opname, Acute Psychiatrie en samenwerking met de Voorde, de Forensische Psychiatrie.
De kliniek Intensieve Psychiatrie is een bovenregionale afdeling voor de zeer complexe doelgroep patiënten, die zowel intensieve zorg, qua behandeling en diagnostiek, als z.n. beveiliging vragen. We anticiperen hiermee op de nieuwe wet WFz en hebben een functie in de opschaling van zorg vanuit de andere regio's.
 
Algemene Speerpunten binnen de High Care zijn de ontwikkeling van de High Intensive Care zorg-unit, ontwikkelen van de bovenregionale unit Intensieve Psychiatrie, terugdringen van dwang en drang en het ontmoedigen van middelenmisbruik. Als kernwaarde van onze dienstverlening staan we voor Gastvrije Zorg, Dichtbij en Deskundig.

Solliciteren

Nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie over de vacature psychiater High Care? Neem dan contact op met Anne-Marie Schram, directeur zorg Eemland, telefoonnummer 033 4609 767.
Wil je direct solliciteren, stuur dan via het sollicitatieformulier je cv en brief met jouw motivatie.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op onze werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 30-05-2018.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen