Doorsturen
 
Doorsturen
 

psychiater polikliniekteam Volwassenen

Ben jij een psychiater die graag werkt met een brede doelgroep in een multidisciplinair team? Solliciteer dan op deze vacature van psychiater polikliniekteam Volwassenen.Eind 2018 ontstaan door pensionering van onze teampsychiaters twee vacatures in het multidisciplinaire polikliniekteam Barneveld/Nijkerk ...

 • Regio: BarneveldNijkerk
 • Vakgebied: MediciGedragswetenschappen
 • Opleidingsniveau: WO
 • Aantal uren per week: 36 uur

Wat ga je doen?

Ben jij een psychiater die graag werkt met een brede doelgroep in een multidisciplinair team? Solliciteer dan op deze vacature van psychiater polikliniekteam Volwassenen.

Eind 2018 ontstaan door pensionering van onze teampsychiaters twee vacatures in het multidisciplinaire polikliniekteam Barneveld/Nijkerk voor volwassenen van GGz Centraal. Twee plekken voor collega’s die vooral willen behandelen met alles wat daarbij komt kijken. Ook de teamleidersrol komt vacant door het vertrek. Wij roepen nu al belangstellenden op te solliciteren zodat we in de loop van 2018 een zorgvuldige overdracht kunnen realiseren. 

Het polikliniekteam volwassenen Barneveld/Nijkerk is een hecht team van 13 behandelaars en het werkt voor een plattelandsregio met de twee grote woonkernen Barneveld en Nijkerk (inwonertal ca. 100.000) en met behandellocaties in beide plaatsen. Met de huisartsen, POH-GGZ-en en met psychologenpraktijken in de regio zijn redelijk tot goede kontakten opgebouwd. In Nijkerk is sinds 2 jaar een maandelijks consultatie-bij-de-huisartsaanbod gerealiseerd. Er is op de behandellocaties goede samenwerking met het polikliniekteam van de afdeling verslavingszorg, met de medewerkers van het kleine bureau arbeidsrehabilitatie en met de medewerkers van het kleine autismeteam.
 
Het behandelaanbod omvat de volgende specialistische zorglijnen: persoonlijkheidsstoornissen, stemmingsstoornissen en angst- en dwangstoornissen, ADHD en autisme. De behandelingen zijn individueel of in groepsverband en intensieve 3-daagse deeltijdbehandeling is mogelijk voor stemmings- en angststoornissen en voor persoonlijkheidsstoornissen (schematherapie).
De teamleden zijn verdeeld over de zorglijn stemming/angst en persoonlijkheidsstoornissen. Gezien de beperkte omvang van het team is er geen strikte personele scheiding doorgevoerd tussen de zorglijnen, hetgeen bijdraagt aan een flexibele samenwerking. De overleg-lijnen in het team zijn dan ook kort. Er is wekelijks multidisciplinair overleg over behandelingen en over nieuwe aanmeldingen.
 
Als psychiater heb je een zeer gevarieerde en dynamische functie. Het team behandelt een breed scala aan psychiatrische stoornissen en als psychiater heb je daar in veel gevallen een belangrijke rol bij. Ook heb je een belangrijke rol bij het multidisciplinaire behandelingsoverleg en bij de beoordeling van nieuwe intakes en het overleg daarover. De psychiater participeert daarnaast in het wekelijks overleg van de beide deeltijdbehandelingen.
Het team wordt geleid door een teamleider beheer en een teamleider zorg. De rol van teamleider zorg vormt een klein maar niet onbelangrijk onderdeel van de psychiatersfunctie in dit team. Je participeert in de achterwachtregeling voor de 7x24-uursdienst.

Wat heb je nodig?

 • je bent een (BIG-) geregistreerd psychiater;
 • heb je de opleiding tot psychiater bijna afgerond? Ook dan ben je welkom om te solliciteren;
 • je bent enthousiast en hebt een proactieve houding;
 • je werkt pragmatisch, resultaatgericht en accuraat, in het bijzonder met betrekking tot registratie;
 • je hebt een open houding t.o.v. zorgvernieuwing  zoals e-health-ontwikkeling;
 • je bent in staat op actieve wijze een verbindende rol te spelen in de samenwerking met de diverse ketenpartners in het ambulante veld (huisarts, POH-GGZ, generalistische basis- GGZ) en met de klinische GGZ-voorzieningen in de regio en derdelijns-voorzieningen;
 • je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Wat mag je verwachten?

 • een contract voor 36 uur per week voor onbepaalde tijd;
 • het salaris is conform de CAO GGZ en de AMS regeling van GGZ Centraal;
 • het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure;
 • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op onze website.

Waar ga je werken?

De Resultaat Verantwoordelijke Zorgeenheid (RVZe) Veluwe & Veluwe Vallei is 1 van de organisatie-onderdelen van GGz Centraal en biedt specialistische zorg aan volwassenen en ouderen met psychiatrische problemen, op het landgoed Veldwijk in Ermelo en locaties daarbuiten. De RVZe Veluwe & Veluwe Vallei heeft uitgebreide behandelvoorzieningen voor mensen met uiteenlopende psychiatrische problematiek.
Op de locaties Barneveld en Nijkerk zijn ook het ambulante ouderenteam, de polikliniek verslavingszorg, een FACT-team en het autismeteam werkzaam. Voor specifieke doelgroepen wordt nauw samengewerkt met het ambulatorium Harderwijk en de kliniek op het landgoed Veldwijk te Ermelo.

Solliciteren

Wij zien je digitale sollicitatie voor de vacature psychiater polikliniekteam Volwassenen graag tegemoet.
Wil je eerst meer informatie neem dan contact op met Henk Mul (psychiater en teamleider zorg) bereikbaar via telefoonnummer 0342- 411 500.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 29-05-2018.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen