Doorsturen
 
Doorsturen
 

psychiater polikliniekteam Volwassenen

Neem jij als  psychiater het behandelstokje over van Henk Mul en Job Blom? Zet jij de positieve resultaten voort met de brede doelgroep van de polikliniek in Barneveld en Nijkerk? Solliciteer dan op deze vacature van psychiater polikliniekteam Volwassenen.Eind 2018 ontstaan door pensionering van onze ...

 • Regio: BarneveldNijkerk
 • Vakgebied: Psychiaters en artsen
 • Opleidingsniveau: WO
 • Aantal uren per week: 36 uur

Wat ga je doen?

Neem jij als  psychiater het behandelstokje over van Henk Mul en Job Blom? Zet jij de positieve resultaten voort met de brede doelgroep van de polikliniek in Barneveld en Nijkerk? Solliciteer dan op deze vacature van psychiater polikliniekteam Volwassenen.

Eind 2018 ontstaan door pensionering van onze teampsychiaters twee vacatures in het multidisciplinaire polikliniekteam Barneveld/Nijkerk voor volwassenen van GGz Centraal. Twee plekken voor collega’s die graag zelf behandelingen uitvoeren met alles wat daarbij kan komen kijken en die ook een rol willen spelen bij behandelingen door de andere regiebehandelaars van het team. Wij roepen nu al belangstellenden op te solliciteren zodat we in de loop van 2018 een zorgvuldige overdracht kunnen realiseren. 

Wat ga je als psychiater doen en in wat voor team ga je werken:
Het polikliniekteam volwassenen Barneveld/Nijkerk is een hecht team van 16 vaste medewerkers incl. de 2 vertrekkende psychiaters: 1 klinisch psycholoog, 2 GZ-psychologen, 1 psycholoog/psychotherapeut, 1 arts/psychotherapeut, 1 verpleegkundig specialist,  1 basispsycholoog, 3 spv-en, 2 deeltijdverpleegkundigen, 2 non-verbale therapeuten.

Het team werkt voor een plattelandsregio (inwonertal ca. 100.000) met de twee grote woonkernen Barneveld en Nijkerk en met behandellocaties in beide plaatsen. Met de huisartsen, POH-GGZ-en en met psychologenpraktijken in de regio zijn redelijk tot goede kontakten opgebouwd. In Nijkerk is sinds 2 jaar een maandelijks consultatie-bij-de-huisartsaanbod gerealiseerd. Er is op de behandellocaties goede samenwerking met het polikliniekteam van de afdeling verslavingszorg, met de medewerkers van het kleine bureau arbeidsrehabilitatie en met de medewerkers van het kleine autismeteam.
 
Het behandelaanbod omvat de volgende specialistische zorglijnen: persoonlijkheidsstoornissen, stemmingsstoornissen en angst- en dwangstoornissen, ADHD en autisme. De behandelingen zijn individueel of in groepsverband en intensieve 3-daagse deeltijdbehandeling is mogelijk voor stemmings- en angststoornissen en voor persoonlijkheidsstoornissen (schematherapie).
De teamleden zijn verdeeld over de zorglijn stemming/angst en persoonlijkheidsstoornissen. Gezien de beperkte omvang van het team is er geen strikte personele scheiding doorgevoerd tussen de zorglijnen, hetgeen bijdraagt aan een flexibele samenwerking. De overleg-lijnen in het team zijn dan ook kort. Er is wekelijks multidisciplinair overleg over behandelingen en over nieuwe aanmeldingen.
 
Als psychiater heb je een zeer gevarieerde en dynamische functie. Het team behandelt een breed scala aan psychiatrische stoornissen en als psychiater heb je daar in veel gevallen een belangrijke rol bij. Ook heb je een belangrijke rol bij het multidisciplinaire behandelingsoverleg en bij de beoordeling van nieuwe intakes en het overleg daarover. De psychiater participeert daarnaast in het wekelijks overleg van de beide deeltijdbehandelingen.
Het team wordt geleid door een teamleider beheer en een teamleider zorg.
Je participeert in de achterwachtregeling voor de 7x24-uursdienst.

Wat heb je nodig?

Voor deze functie heb je de meeste kans van slagen wanneer je een open houding hebt  t.o.v. zorgvernieuwing, zoals e-health-ontwikkeling. En een actieve verbindende rol kunt spelen  in de samenwerking met de diverse ketenpartners in het ambulante veld (huisarts, POH-GGZ, generalistische basis- GGZ) en met de klinische GGZ-voorzieningen in de regio en derdelijns-voorzieningen.
En:
 • BIG- registratie als psychiater. Heb je de opleiding tot psychiater bijna afgerond? Ook dan ben je van harte welkom om te solliciteren;
 • een rijbewijs.

Wat mag je verwachten?

 • een goed inwerkprogramma en supervisie binnen jouw leer/werkproces door een ervaren collega psychiater;
 • GGz Centraal is een opleidingsinstelling. Meewerken aan de opleiding op verschillende manieren kan een onderdeel van je werk zijn. GGz Centraal stimuleert deelname aan de wekelijkse opleidingsbijeenkomst waar patiënten worden gedemonstreerd door 1 van de agio’s en bediscussieerd;
 • we horen graag welke opleidingswensen jij hebt;
 • je kunt een bijdrage leveren aan nieuwe ontwikkelingen van ICT mogelijkheden in de behandelingen. Denk dan aan eHealth, het Cliëntportaal of beeldbelmogelijkheden;
 • een contract van bij voorkeur 36 uur per week voor onbepaalde tijd. Een parttime dienstverband is vanzelfsprekend bespreekbaar;
 • diensten doen hoort erbij;
 • adequate administratieve ondersteuning; 
 • het salaris is conform CAO GGZ en beleid van GGz Centraal (AMS regeling is van toepassing);  
 • heb jij de voorkeur voor een combinatie met klinisch werken of werken in het FACT -team, dan horen wij dit graag van je.

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal.
Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten.

De Resultaat Verantwoordelijke Zorgeenheid (RVZe) Veluwe & Veluwe Vallei is 1 van de organisatieonderdelen van GGz Centraal en biedt specialistische zorg aan volwassenen en ouderen met psychiatrische problemen, op het landgoed Veldwijk in Ermelo en locaties daarbuiten. De RVZe Veluwe & Veluwe Vallei heeft uitgebreide behandelvoorzieningen voor mensen met uiteenlopende psychiatrische problematiek.

Op de locaties Barneveld en Nijkerk zijn ook het ambulante ouderenteam, de polikliniek verslavingszorg, een FACT-team en het autismeteam werkzaam. Voor specifieke doelgroepen wordt nauw samengewerkt met het ambulatorium Harderwijk en de kliniek op het landgoed Veldwijk te Ermelo.

Solliciteren

Wil je eerst meer informatie of komen kennismaken? Neem dan contact op met Henk Mul (psychiater en teamleider zorg) bereikbaar via telefoonnummer 0342- 411 500 of 06-516 830 89

Direct solliciteren mag ook, dan ontvangen wij graag jouw cv en een korte motivatie.
Een VOG vragen wij voor je aan en wij vergoeden de kosten.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 29-11-2018.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen