Doorsturen
 
Doorsturen
 

klinisch psycholoog kinder- en jeugd psychiatrie (6-18 jaar)

Ben jij een ondernemende klinisch psycholoog met lef,die graag multidisciplinair werkt en breed inzetbaar is in kinder-en jeugdpsychiatrische diagnostiek en behandeling voor kinderen en jongeren tussen 6-18 jaar? Solliciteer dan op deze vacature bij het regioteam van Fornhese in Lelystad! Het regioteam Lelystad ...

 • Regio: Lelystad
 • Vakgebied: Gedragswetenschappen
 • Opleidingsniveau: WO
 • Aantal uren per week: 36 uur

Wat ga je doen?

Ben jij een ondernemende klinisch psycholoog met lef,die graag multidisciplinair werkt en breed inzetbaar is in kinder-en jeugdpsychiatrische diagnostiek en behandeling voor kinderen en jongeren tussen 6-18 jaar? Solliciteer dan op deze vacature bij het regioteam van Fornhese in Lelystad! 

Het regioteam Lelystad biedt specialistische GGZ voor patiënten tussen de 6-18 jaar in Lelystad en de gemeentes in en rondom Dronten, Swifterbant, de Noord-Oostpolder en Urk. De behandeling kan bestaan uit poliklinische behandeling van kinderen van 6-18 jaar en/of dagbehandeling (6-12 jaar en 12-18 jaar), consultatie en waar nodig ook behandeling thuis (IAG) en op school. Binnen Fornhese neemt (systeem)diagnostiek en (systeem)behandeling een belangrijke plaats in. 
 
Zowel het doen van intakes, verrichten van (psycho)diagnostiek, als doen van psychotherapeutische en traumabehandelingen behoort tot je expertise. Als regiebehandelaar draag je verantwoordelijkheid voor de diagnostiek en het opstellen van het behandelingsplan en het uitvoeren c.q. coördineren van de behandeling van patiënten. Ook consultatie, spoedeisende zorg en crisisinterventies voor de patiëntenpopulatie zijn een onderdeel van jouw takenpakket. Je vindt het leuk om in de samenwerking met regiopartners een beleidsmatige en actieve rol te spelen en te streven naar goed bereikbare specialistische GGZ waar het nodig is en toe te leiden naar andere zorg of af te ronden waar het kan. In samenwerking met de teampsychiater neem je deel aan de ontwikkeling van het behandelbeleid gericht op zorgvernieuwing en kwaliteitsverbetering.

Wat heb je nodig?

 • je beschikt over een BIG registratie als klinisch psycholoog en/of psychotherapeut;
 • je hebt ervaring en affiniteit met de jonge patiënten met complexe problematiek binnen de specialistische GGZ, waaronder ook spoedeisende diagnostiek en crisisinterventie;
 • je hebt ervaring met het zelfstandig aansturen van professionals op behandel inhoudelijk of projectmatig gebied. Daarnaast ben je  in staat tot het leveren van een actieve bijdrage aan verdere methodiek- en beleidsontwikkeling;
 • je bent gericht op samenwerking, ontwikkeling, onderwijs en innovatie in samenwerking met ketenpartners;
 • ruime kennis en ervaring op het gebied van diagnostiek, behandeling en het doen van psychotherapie;
 • je hebt kennis van -en ervaring met- (neuro)psychologische diagnostiek;
 • je hebt affiniteit met het doen en ondersteunen van wetenschappelijk onderzoek, opleiding en onderwijs;
 • je levert een actieve bijdrage aan verdere methodiek- en beleidsontwikkeling;
 • je beschikt over grondige kennis van de GGZ en de wet- en regelgeving en bent bereid tot verdere gevraagde deskundigheidsbevordering.

Wat mag je verwachten?

 • wij bieden, bij deze vacature klinisch psycholoog kinder- & jeugdpsychiatrie (6-18 jaar), een contract voor 36 uur per week voor onbepaalde tijd;
 • een afwisselende baan met de nodige uitdagingen met ruimte voor ontwikkeling en innovatie. De werksfeer is plezierig, laagdrempelig en transparant.
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 70 (minimaal € 3.965,-  en maximaal € 6.188,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • referentiecheck en een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is een onderdeel van onze selectieprocedure;
 • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. 
GGz Centraal, specialist in ggz, in het midden van het land.
 Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.

GGz Centraal Fornhese is een aanbieder van specialistische geneeskundige jeugd geestelijke gezondheidszorg aan kinderen van 0 tot 18 jaar en hun naastbetrokkenen. Fornhese richt zich primair op diagnostiek en behandeling van complexe kinder- en jeugd psychiatrische problematiek, waarbij het (weer) op gang brengen van de ontwikkeling van deze kinderen en jeugdigen binnen het gezin, op school en in het 3e milieu centraal staat.
Het behandelaanbod bestaat uit ambulante behandeling, deeltijd- en klinische behandeling georganiseerd in behandelprogramma’s in regioteams in Hilversum, Almere, Lelystad, Ermelo en Amersfoort waarbij wordt aangesloten op de regionale vraag per regio en per leeftijd. Daarnaast is er een overstijgend behandelprogramma voor spoedeisende en complexe ambulante zorg. Als kinder- en jeugdpsychiatrische voorziening zijn wij actief binnen het brede veld van jeugdzorg en werken wij samen met andere zorgaanbieders. Fornhese biedt een uitdagende werkomgeving met veel ruimte voor zelfstandigheid en eigen initiatief. Collegialiteit en werkplezier vormen de basis voor een constructieve samenwerking met een hoge mate van professionaliteit.

Solliciteren

Wij zien je digitale sollicitatie voor de vacature klinisch psycholoog kinder- en jeugdpsychiatrie (6-18 jaar) graag tegemoet.
Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Wieske Overbeek (psychiater) bereikbaar via telefoonnummer 06-10607441.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 11-09-2018.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen