Doorsturen
 
Doorsturen
 

verslavingsarts

Ben jij verslavingsarts en ligt je hart bij psychiatrie en verslaving of wil je deze  behandelprogramma’s graag ontdekken en mede verder ontwikkelen? Zit je te springen om jouw deskundigheid verder te ontwikkelen in een expertise centrum voor verslaving en psychiatrie, samen met enthousiaste collega's? Dan past ...

 • Regio: Laren
 • Vakgebied: MediciGedragswetenschappen
 • Opleidingsniveau: WO
 • Aantal uren per week: 28 uur

Wat ga je doen?

Ben jij verslavingsarts en ligt je hart bij psychiatrie en verslaving of wil je deze  behandelprogramma’s graag ontdekken en mede verder ontwikkelen? Zit je te springen om jouw deskundigheid verder te ontwikkelen in een expertise centrum voor verslaving en psychiatrie, samen met enthousiaste collega's? Dan past deze baan als verslavingsarts binnen Juliana Oord in Laren perfect bij jou.
De behandelprogramma’s detox, psychiatrie en verslaving en neuro psychiatrie worden uitgevoerd vanuit een multidisciplinair team (IDDT model).  Je bent, onder supervisie van een psychiater, onderdeel van dit team en verantwoordelijk voor het diagnosticeren en behandelen van de patiënt binnen de setting van de detox afdeling, maar ook binnen de gehele kliniek. Hierbij gaat het zowel om psychiatrische behandeling als om inschatting van somatische problematiek cq comorbiditeit en een daarop in te stellen beleid. Je onderhoudt contacten met de verwijzers en naasten van de cliënt en geeft informatie over de behandeling.
Daarnaast geef je inhoudelijke trainingen aan patiënten en collega’s en neem je deel aan het reguliere teamoverleg en het vakgroepoverleg.

Wat heb je nodig?

 • je bent een KNMG-geregistreerd verslavingsarts en/of hebt de MIAM (Master In Addiction Medicine) afgerond;
 • je bent BIG (her)-geregistreerd;
 • je hebt werkervaring in de verslavingszorg en ggz;
 • je bent flexibel, creatief en sociaal vaardig, zowel in contacten met patiënten als binnen de multidisciplinaire teams;
 • je durft grenzen te stellen en kan goed omgaan met stressvolle situaties;
 • je bent nieuwsgierig en gewend initiatief te nemen en snel te schakelen;
 •  je weet, ook onder tijdsdruk, je werk goed te plannen en te organiseren;
 • je kunt goed samenwerken in een multidisciplinair team en bent in staat daar positie in te nemen.

Wat mag je verwachten?

 • een parttime contract voor 28 uur per week voor onbepaalde tijd;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 70 (minimaal € 3.902,- en maximaal € 6.090,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl;
 • het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure. Wij vragen aan en vergoeden de kosten.

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten.GGz Centraal, specialist in ggz, in het midden van het land.

Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.

Juliana Oord (Laren) vormt samen met de Rembrandthof (Hilversum) en de Mauritszhof (Bussum)  de RVZE Gooi en Vechtstreek. Juliana Oord is een boven regionaal expertise centrum, met als kerntaken de psychiatrie en verslaving en de neuropsychiatrie.
Binnen Juliana Oord zijn we in ontwikkeling om klinische behandeling volgens de zorgpaden detoxificatie, voortgezette behandeling psychiatrie en verslaving en neuropsychiatrie aan te bieden. Ontwikkeling van expertise is een continu proces, hierbij denken we aan het geïntegreerd aanbieden van behandeling volgens het  IDDT model.
Het ontmoedigen van middelengebruik is een van onze speerpunten. Gastvrije zorg is een kernwaarde binnen onze behandelprogramma’s.

De behandelprogramma’s bieden een intramurale behandeling aan patiënten met ernstige psychiatrische- en cognitieve aandoeningen. Het betreft patiënten met ernstige recidiverende stoornissen, met problematiek op verschillende levensgebieden. Zowel met een gebrekkig ziekte-inzicht als een lage zorgmotivatie, met raakvlakken naar verslavingen, forensische en langdurige psychiatrie die door de ernst van de problematiek tijdelijk intensievere behandeling nodig hebben in een klinische setting, zodat er binnen deze setting goede diagnostiek verricht en behandeling geboden kan worden.

Solliciteren

Wij zien je digitale sollicitatie voor de vacature verslavingsarts graag tegemoet.
Wil je eerst meer informatie neem dan contact op met Ingrid van der Schaaf (psychiater Juliana Oord en Mauritzhof) of Sjanien in ’t Veld (manager zorg Juliana Oord) beiden bereikbaar via telefoonnummer 035-5390411.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 18-04-2018.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen