Doorsturen
 
Doorsturen
 

psychiater polikliniek Stemmings- en Angststoornissen Almere

"Deskundig en Dichtbij".Als psychiater naast de patiënt staan, zeker wanneer hij/zij het meest kwetsbaar is? Jezelf blijven ontwikkelen en andere professionals helpen de beste te worden? Dat kan door nu te kiezen voor een baan als psychiater binnen het programma Stemmings- en Angststoornissen in Almere.Bij het ...

 • Regio: Almere
 • Vakgebied: Medici
 • Opleidingsniveau: WO
 • Aantal uren per week: 36 uur

Wat ga je doen?

"Deskundig en Dichtbij".
Als psychiater naast de patiënt staan, zeker wanneer hij/zij het meest kwetsbaar is? Jezelf blijven ontwikkelen en andere professionals helpen de beste te worden? Dat kan door nu te kiezen voor een baan als psychiater binnen het programma Stemmings- en Angststoornissen in Almere.

Bij het programma stemmings- en angststoornissen vind je een combinatie met het programma persoonlijkheidsstoornissen. De doelgroep is zowel jong volwassenen als mensen van 65 jaar en alle leeftijden hier tussenin.

Als psychiater krijg jij veel ruimte om de aanpak van zorg anders en innovatief neer te zetten. Dit gaat verder dan het hebben van ‘inspraak en zeggenschap’. Je neemt namelijk het voortouw in de ontwikkeling van het behandelbeleid van de afdeling en de daarbij behorende veranderingsprocessen. Dit past bij onze visie dat we verantwoordelijkheden laag in de organisatie leggen. Door deze voortrekkersrol lever je een heel directe en zichtbare bijdrage aan de kwaliteit van onze patiëntenzorg en de ontwikkeling van collega’s. Binnen het  multidisciplinair team word je goed en snel ingewerkt door de andere psychiaters en door nauwe samenwerking met o.a. een klinisch psycholoog en 4 GZ psychologen. Ook is er altijd collega psychiater bereikbaar voor collegiaal overleg.

Binnen ons team is het gebruikelijk om met elkaar te praten over de moeilijke zaken die op je pad komen en de zorgen te delen die we daarbij hebben. Daarnaast lachen we ook veel met elkaar. We proberen elkaar dus te helpen en er ook gezamenlijk uit te komen. We vinden het belangrijk dat elk teamlid actief meedenkt over de verdere ontwikkeling en professionalisering van ons programma.

Wil jij weten hoe het is om psychiater te zijn binnen GGz Centraal? Kijk eens naar het filmpje onder deze link over de ervaring van collega's.

Wat heb je nodig?

 • MSRC geregistreerd als psychiater;
 • oog voor zorginhoudelijke vernieuwing nodig en buiten bestaande kaders kunnen denken.

Wat mag je verwachten?

 • werken in een team waar collega's er voor elkaar zijn in een regio met veel dynamiek;
 • mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen afgestemd op jouw behoeftes;
 • mogelijkheid voor wetenschappelijk onderzoek;
 • het salaris is conform CAO GGZ en beleid van GGz Centraal (AMS regeling is van toepassing);
 • goede verlofregling en levensfasebeleid;
 • een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd, het aantal uren stemmen wij af op jouw mogelijkheden;
 • participatie in de achterwachtregeling, tijdens de weekend/nacht/avonddienst staat er een dienstauto voor jou klaar;
 • een werklocatie onder de rook van Amsterdam, met nog volop ruimte om betaalbaar te wonen.

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken.
Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. 

GGz Centraal, specialist in ggz, in het midden van het land.

Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal. 

Solliciteren

Wil je meer weten over de vacature psychiater polikliniek Stemmings- en Angststoornissen in Almere of een dag meelopen? Neem dan contact op met de heer F. Liefferink, directeur bedrijfsvoering 06-10867477 en/of mevrouw S. van der Wouden, directeur behandelzaken 06-83621240.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen