Doorsturen
 
Doorsturen
 

verpleegkundig specialist & zorginhoudelijk TL psychiatrie ouderen (24-36 uur)

Als verpleegkundig specialist verleen je zelfstandig complexe zorg aan patiënten. Je verricht intakes, doet onderzoek, stelt een werkdiagnose en werkt een behandelplan uit. Je zorgt voor continuïteit, uitvoering, controle en evaluatie van onderzoek en behandeling in een multidisciplinair samenwerkingsverband. ...

 • Regio: Amersfoort
 • Vakgebied: Verpleegkunde
 • Opleidingsniveau: WO
 • Aantal uren per week: 24 - 36 uur

Wat ga je doen?

Als verpleegkundig specialist verleen je zelfstandig complexe zorg aan patiënten. Je verricht intakes, doet onderzoek, stelt een werkdiagnose en werkt een behandelplan uit. Je zorgt voor continuïteit, uitvoering, controle en evaluatie van onderzoek en behandeling in een multidisciplinair samenwerkingsverband. Daarnaast verricht je binnen het vastgestelde kader medicamenteuze interventies en somatisch onderzoek.
 
Samen met de teamleider bedrijfsvoering, waarmee je een duaal team vormt, geef je als teamleider zorg richting aan het vereiste behandelmilieu en –programma voor Langdurige Psychiatrie Ouderen & Somatiek. De afdeling bestaat uit drie groepen, te weten HOZ (Herstel Ondersteunende Zorg), EPA (Ernstige Psychiatrische Aandoeningen) en Psychiatrie & Somatiek. Ook is er een Palliatieve Unit, waar we psychiatrische patiënten begeleiden in hun laatste levensfase. Deze unit is tevens expertisecentrum voor de regio Eemland. Daarnaast staan we open voor de ontwikkeling van aanvullende vormen van zorg, zoals het opzetten van een acute opnamemogelijkheid voor ouderen.
 
We zijn trots op de zorg en aandacht die we mogen geven aan deze kwetsbare mensen. Bovendien zijn het interessante doelgroepen, waarbij veel valt te leren over psychiatrische aandoeningen en de hieruit voortkomende problematieken en handicaps.
 
Je wordt onderdeel van een enthousiast, multidisciplinair team (TL bedrijfsvoering, psychiater, ANIOS, paramedische disciplines en verpleegkundigen), dat gedreven werkt aan optimale zorg. Heb je interesse voor en ervaring met (langdurige) ouderenpsychiatrie? Solliciteer dan vandaag nog en wij maken snel een afspraak met je.

Wat heb je nodig?

 • je hebt de opleiding tot Verpleegkundig Specialist GGZ (een opleiding Nurse Practitioner, Nursing Practitioner of MANP is bespreekbaar) met goed gevolg afgerond en bent als zodanig BIG-geregistreerd onder artikel 14 (of lopende in die procedure);
 • je hebt affiniteit met ouderen, zowel met betrekking tot diagnostiek als behandeling;
 • je durft verantwoordelijkheid te nemen, toont initiatief en bent flexibel;
 • je werkt graag zelfstandig, maar werkt ook goed samen in multidisciplinair teamverband.

Wat mag je verwachten?

 • afhankelijk van jouw voorkeur, bieden wij je een contract voor 24 tot 36 uur per week voor onbepaalde tijd; 
 • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden, kijk voor meer informatie op www.werkenbijggzcentraal.nl;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 65 (minimaal € 3.266,- en maximaal € 5.126,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • een persoonlijk studiebudget, voor de herregistratie conform art.14 wet BIG, ter hoogte van € 1.800,- per jaar (naar rato dienstverband);
 • conform het beleid van GGz Centraal vragen wij voor deze functie een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag).

Waar ga je werken?

Bij GGz Centraal staat de patiënt centraal. Hulp bieden aan mensen met psychiatrische problemen is de bestaansreden van de organisatie. Kwalitatief goede en gepassioneerde medewerkers zijn de sleutel tot goede hulpverlening. De organisatie wil een klimaat creëren waar de behoefte aan verder ontwikkelen en leren vanzelfsprekend is. Ons streven is mensen met psychiatrische problemen zodanig te behandelen, begeleiden en ondersteunen, dat zij de regie over hun eigen leven (terug)krijgen, met zoveel autonomie en zelfstandigheid als mogelijk.
 
Het klinische programma voor langdurige psychiatrie Ouderen (ca. 40 patiënten) biedt diagnostiek en behandeling voor patiënten binnen de gespecialiseerde GGZ. Op het terrein van Zon & Schild is een groot klinisch aanbod te vinden. Er verblijven op dit moment ruim 250 patiënten op deze locatie.
 
De afdeling voor ouderenpsychiatrie bestaat uit patiënten waarbij de psychiatrische, cognitieve en somatische toestand tot gezondheidsproblemen, bestaansproblemen en interactieproblemen hebben geleid. Het gaat om patiënten die blijvend afhankelijk zijn van klinische behandelingen en in de derde of vierde levensfase zijn.

Solliciteren

Wij zien jouw sollicitatie voor de vacature verpleegkundig specialist / teamleider zorg langdurige psychiatrie ouderen & somatiek graag tegemoet.

Wil je eerst meer inhoudelijke informatie neem dan contact op met Lisette Versteeg, teamleider bedrijfsvoering, op 06-2090 9949 of met Peter Versteeg, hoofd bedrijfsvoering kliniek, op 06-2328 8946.
 
Neem voor meer informatie over de procedure contact op met Ronald van Driel, recruiter, op 06-1296 1408 of r.vandriel@ggzcentraal.nl.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 18-01-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen