verzorgenden

De afwisseling binnen de geestelijke gezondheidszorg vind jij een pluspunt. Juist de diversiteit aan mensen en hun problematiek spreekt je aan. Dat kan gaan om bijvoorbeeld verslaving, een angststoornis, traumaverwerking of niet aangeboren hersenafwijking.

In je dagelijkse werk speel je een belangrijke rol voor cliënten. Je helpt ze met de invulling van hun dag, maar ook met praktische zaken zoals het nemen van medicatie, wassen en aankleden. In een verzorgende vacature zoek je dan ook vooral naar afwisseling.

GGz Centraal is met 18 locaties een grote instelling. Bovendien zijn we op verschillende gebieden gespecialiseerd. Er is dan ook voldoende ruimte voor afwisseling. Je kan bijvoorbeeld doorgroeien tot verpleegkundige, of na verloop van tijd van locatie of afdeling wisselen. We hebben regelmatig een verzorgende vacature beschikbaar, op verschillende niveaus.

 

solliciteren

 

Herken jij jezelf in hierin?

Vervolg dan je reis bij ons en solliciteer op één van de verzorgende vacatures!

Of meld je aan voor onze Job Alert.

Zo zijn er verzorgende vacatures voor afdelingsverzorgende, verzorgende avond/nacht/weekend, verzorgende of verzorgende IG. Waarheen jouw reis ook gaat, binnen GGz Centraal kan je alle kanten op!

Voor onze verzorgende vacatures zoeken we mensen die goed in teamverband kunnen werken. Want hoewel het een zelfstandige functie is, heb je ook veel met collega’s te maken, bijvoorbeeld voor overleg over de cliënt of zijn zorgplan.

 • verzorgende nacht kliniek Hofstede

  • Regio: Ermelo
  • Vakgebied: Verzorging
  • Opleidingsniveau: MBOHBO
  • Aantal uren per week: 24 uur

  Ben jij een ervaren, flexibele verzorgende die het leuk vindt om zelfstandig te werken in de nacht? Dan zoeken wij jou!Werken in het team Hofstede betekent werken in een goede sfeer met betrokken collega's, waarbij er verschillende uitdagingen op je pad komen. Een dynamische werkomgeving waarbij ontwikkelmogelijkheden ...

  Bekijk de vacature Direct solliciteren
 • verzorgende IG, flexpool Veluwe & Veluwe Vallei

  • Regio: Ermelo
  • Vakgebied: Verzorging
  • Opleidingsniveau: MBO
  • Aantal uren per week: 20 uur

  Ben jij een verzorgende die stevig in zijn/haar schoenen staat en die werken op verschillende klinische afdelingen als een positieve uitdaging ziet? Solliciteer dan op deze vacature voor verzorgende voor de flexpool (8-20 uur) voor regio Veluwe.Binnen de RVZe Veluwe & Veluwe Vallei werken we ...

  Bekijk de vacature Direct solliciteren