vacature begeleider

Jij weet als begeleider als geen ander hoe belangrijk invoelend vermogen en tact zijn naast creativiteit, doortastendheid en doorzettingsvermogen. Daarom spreekt de geestelijke gezondheidszorg je bijzonder aan. En zoek je een vacature voor begeleider bij een zorginstelling waar je verder kan groeien.

GGz Centraal is een ggz-instelling met 18 locaties en specialisten op het gebied van onder andere stemming- en persoonlijkheidsstoornissen, angst- en dwangstoornissen, verslaving en traumaverwerking. 

Er werken dan ook begeleiders met verschillende gerichte zorgopleidingen zoals MBO niveau 3/4 SPW, MMZ, een verpleegkundige opleiding of een HBO opleiding zoals SPH. Zij werken met jongeren, ouderen of volwassen en doen dit in een ambulante, (poli)klinische of FACT setting. Kortom: de mogelijkheden om door te groeien, jezelf te ontwikkelen, van locatie of specialisme te wisselen zijn groot.

Zoek jij een baan als begeleider bij een organisatie waar je veel verantwoordelijkheid en vrijheid krijgt? Vind je het belangrijk dat cliënten gestimuleerd worden vanuit de principes van herstel ondersteunende zorg?

Solliciteer direct!
Of meld je aan bij onze Job Alert als hieronder geen vacature wordt weergegeven.

 • begeleider SPH jongeren 12 tot 18 jaar

  • Regio: Almere
  • Vakgebied: Begeleiding/agogieVerpleegkunde
  • Opleidingsniveau: HBO
  • Aantal uren per week: 36 uur

  Als begeleider SPH / sociotherapeut bij de kliniek voor jongeren van 12 tot 18 jaar coördineer je, als persoonlijk begeleider, de zorg van een aantal jongeren. Daarnaast heb je intensief contact met ouders, school, multidisciplinair team en verwijzer. Je observeert de jongeren, zorgt voor een duidelijke ...

  Bekijk de vacature Direct solliciteren