Opleiding tot verpleegkundig specialist

GGZ Hulp Online: is digitale zorg de toekomst van de ggz? 


Beluister de podcast direct op Apple Podcasts of Spotify.

'Het is natuurlijk afwachten wat er met de hulpverlening gaat gebeuren zodra de corona voorbij is. Maar ik denk dat digitale zorg dé toekomst is.' In de podcast-aflevering hoor je klinisch psycholoog Carlos Croes, die GGz Hulp Online opzette. Dat is de 100% digitale poli van GGz Centraal. 

carlos-croes-klinisch-psycholoog-430x300.jpg

Luister naar de podcast over GGz Hulp Online: de digitale poli 

In de aflevering legt Carlos Croes uit waarom patiënten én behandelaren ontzettend positief zijn over de digitale hulpverlening in de ggz. Ook werpt hij een voorzichtige blik op de verdere toekomst. Want hoe mooi zou het zijn om ook een koppeling te maken met verdere tracking op apps en robotisering? 

Luister naar de podcast op Apple Podcasts, Spotify of jouw favoriete podcast-app. 

Podcasts over innovatie in de ggz

Bij GGz Centraal gebeurt er veel om innovaties in de zorg door te voeren. Op het gebied van wetenschappelijk onderzoek, met de nieuwste technologie of door kleine aanpassingen op een afdeling.

Luister meer podcast-afleveringen

Lees meer over ons innovatie-netwerk

Jouw idee in de praktijk

Ben jij op zoek naar een werkplek waar jij de ruimte krijgt om jouw ideeën uit te voeren? Met autonomie en een open houding tegenover vernieuwing?

Bekijk onze vacatures

Leer meer over GGz Hulp Online 

Succesvolle trajecten van 3 maanden én een oplossing voor digitale wachtlijsten: de digitale hulpverlening in de ggz lijkt een groot succes.  

Meer over GGz Hulp Online