Praktijkopleidingen tot MBO of HBO verpleegkundige in de ggz

Heb jij een afgeronde vooropleiding in de zorg of wil jij overstappen van een voltijd opleiding naar een leer-werktraject? Dan kun je jouw mbo of hbo opleiding tot verpleegkundige volgen bij GGz Centraal.

Tijdens jouw opleiding tot verpleegkundige verzorgen we vanuit GGz Centraal extra lesdagen. Zo specialiseer je je tot verpleegkundige in de psychiatrie.

Lees meer over onze praktijkopleidingen

Al je diploma’s al op zak, maar nog niet uitgeleerd?

Bij GGz Centraal hebben we een uitgebreid aanbod aan professionele ontwikkelingsmogelijkheden voor verpleegkundigen en begeleiders.

Zo kun je e-learnings volgen van o.a. de GGZ Academy op ons centrale leerplatform: Mijn Leerplein. Bijvoorbeeld op het gebied van suïcidepreventie, psychopathologie en motiverende gespreksvoering. Daarnaast hebben we een uitgebreid, intern trainingsaanbod. Denk aan agressie regulatie, maar ook aan injecteren of interactieve vaardigheden. Die trainingen worden gegeven door collega’s van GGz Centraal. Daardoor sluit de inhoud perfect aan bij jouw werk.

Wil jij je ontwikkelen tot bijvoorbeeld trainer, coach of interne supervisor? Werken in een grote organisatie als GGz Centraal geeft jou veel mogelijkheden. Ook op het gebied van professionele ontwikkeling: we kijken naar wat bij jou past.

ruud-van-nus-verpleegkundig-specialist-430x300.jpg

Vervolgopleiding tot verpleegkundig specialist

Je werkt al een tijd als verpleegkundige en hebt uitgebreide kennis over medicatie en behandeling. Die wil je gebruiken om door te groeien en verantwoordelijkheden over te nemen van de psychiater. Dat kan als je je specialiseert tot verpleegkundig specialist.

Lees meer over de opleiding tot verpleegkundig specialist

Werken in de specialistische ggz

We stimuleren onze medewerkers om ideeën uit te proberen en hun kwaliteiten te ontwikkelen. Geïnspireerde collega's maken het verschil voor patiënten met complexe problematiek. 

Lees de verhalen van onze collega's

Ontwikkel jezelf bij GGz Centraal

Bij GGz Centraal ben je verzekerd van uitdaging in je baan. We zijn een grote organisatie, met verschillende werklocaties en zorgprogramma’s. Dat geeft jou volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen binnen je werk.

Bekijk onze vacatures voor verpleegkundigen