Levensgebieden

Bij Fornhese van GGz Centraal helpen we kinderen en jongeren met problemen in verschillende levensgebieden. Bijvoorbeeld binnen relaties in het gezin of op school. Dit kan gevolgen geven op sociaal, emotioneel en cognitief gebied. En het kan de ontwikkeling in de weg staan. Soms zijn die problemen zo langdurig en hardnekkig dat specialistische ggz-hulp nodig is. Als zorgprofessional help jij om de problemen in kaart te brengen en op te lossen.

landkaartje-blauw-met-magenta-witte-achtergrond-gecomprimeerd.jpg

Brede problematiek

In de specialistische kinder- en jeugdpsychiatrie werk je met kinderen en jongeren van 0-18 jaar met ernstige en vaak complexe psychische problemen. Zo kom je kinderen en jongeren tegen met ADHD, autismespectrumstoornissen, persoonlijkheidsproblemen, stemming- en angststoornissen, psychotische klachten, zelfbeschadigend gedrag en gedragsproblemen.

Omdat je binnen Fornhese werkt binnen multidisciplinaire teams kun je samen met je collega’s snel analyseren wat de aard van het probleem is en tot actie komen. Een werkgebied met veel diversiteit en regionale verschillen, waarbij je zichtbaar verschil kunt maken.

Bekijk de vacatures in de kinder- en jeugdpsychiatrie

Multidisciplinaire zorg

Tijdige professionele hulp is belangrijk om te voorkomen dat problemen erger worden. Veel kinderen worden geholpen door hun ouders, leerkrachten of basis-ggz. Maar soms is een meer specialistische aanpak nodig.

Binnen de kinder- en jeugd ggz bekijk je een probleem letterlijk van alle kanten. Je stemt de behandeling af met alle zorgverleners in de eerste en tweede lijn. Door het hele netwerk actief te betrekken, versterken jullie samen het vangnet rondom het kind of de jongere.

Lees meer over onze kinder- en jeugd ggz

Gerelateerde vacatures

Contact

Heb je een vraag over een vacature of over de sollicitatieprocedure? Bel of mail met één van onze recruiters.

Neem contact op Open sollicitatie Maak een Job Alert aan