sociaal psychiatrisch verpleegkundige

Jouw dag zit vol afwisselingen en verhalen, dat maakt elke dag bijzonder. Je weet heel goed wat er van je verwacht wordt en kan daar zelfstandig naar handelen. Natuurlijk werk je daarbij samen met het multidisciplinair team van jouw afdeling.

Je vindt het iedere dag weer een uitdaging om vanuit jouw specifieke deskundigheidsgebied het verschil te kunnen maken in complexe situaties, en je doet dat  met hart en ziel. Jouw tact, inlevingsvermogen en het vermogen mensen te motiveren om een behandeling te starten zijn daarbij onmisbaar. Bovendien ben je op zoek naar vacatures voor sociaal psychiatrisch verpleegkundige bij een organisatie waar je alle ruimte hebt om te groeien.

Met 18 locaties en uiteenlopende specialisaties zoals niet-aangeboren hersenletsel, traumaverwerking of autismespectrumstoornissen, is GGz Centraal een grote instelling.

Daardoor is er altijd ruimte om door te groeien, jezelf te ontwikkelen of eens van locatie te wisselen. Bovendien hebben we regelmatig vacatures voor sociaal psychiatrisch verpleegkundigen. Waarheen jouw reis ook gaat, binnen GGz Centraal kan je alle kanten op.

Voor onze vacatures voor sociaal psychiatrisch verpleegkundige zoeken we mensen een Post HBO opleiding en een BIG registratie tot sociaal psychiatrisch verpleegkundige. Voldoe jij hieraan en herken je jezelf in het bovenstaande profiel?

Solliciteer direct!
Of meld je aan bij onze Job Alert als hieronder geen vacature wordt weergegeven.