basispsycholoog

Jij combineert een stevige dosis theoretische kennis met ervaringen uit de praktijk. Je kent de kenmerkende patronen van verschillende stoornissen. Maar als academicus weet je ook dat kennis en inzichten veranderen. Dat je altijd kritisch moet zijn en moet blijven onderzoeken en evalueren. Kortom: jij bent precies de persoon die wij zoeken voor onze vacatures voor basis psycholoog!

GGz Centraal is een zorginstelling met 18 locaties en specialisaties op onder andere het gebied van traumaverwerking, niet aangeboren hersenafwijkingen en autismespectrumstoornissen. Net als jij vinden wij onderzoek erg belangrijk. Daarom hebben we een intern instituut voor Opleiding, Onderzoek en Innovatie: Innova. En we faciliteren scholing en persoonlijke ontwikkeling. Ruimte genoeg dus om jouw reis binnen GGz Centraal zelf vorm te geven en je baan uitdagend en afwisselend te houden.

Voor onze vacatures voor basis psycholoog zoeken we mensen met een  afgeronde academische opleiding psychologie. Je gaat behandelplannen- en evaluaties maken, zorg dragen voor relevante rapportages, individuele –en groepsgesprekken onder supervisie van een GZ-psycholoog voeren en deelnemen aan diverse multidisciplinaire overlegvormen. Daarnaast voer je zowel intelligentie-, neuropsychologisch- en persoonlijkheidsonderzoek uit.

Spreekt dit je aan en ben jij geschikt voor onze vacatures voor basispsycholoog?

Solliciteer direct!
Of meld je aan bij onze Job Alert als hieronder geen vacature wordt weergegeven.

Vacatures voor basispsycholoog