medewerker zorgadministratie vacature

Cijfers hebben geen geheimen voor jou. Je puzzelt net zolang tot alles klopt. De zorgverzekeringswet (DBC’s), WLZ, LGGZ, WMO en de jeugdwet ken je door en door. Je ziet een uitdaging in de vertaalslag van de wet –en regelgeving naar de administratieve organisatie en met hulp van diverse digitale applicaties maak je de puzzel kloppend. Je begeeft je op het snijvlak van functioneel beheer, financiën en administratie. Zoek je als medewerker zorgadministratie een vacature bij een organisatie waar je verder kan groeien?

Dan is werken bij GGz Centraal écht iets voor jou. We kennen zowel starter, medior als senior posities in deze functie. Als medewerker zorgadministratie werk je in het Vakcentrum financiën, administratie en informatievoorziening (FAI). Je vervult een belangrijke brugfunctie tussen de centrale verwerking door de artsen en verpleegkundigen, de facturatie van de zorgregistratie en de financiële transacties.

De focus van de functie ligt op het zo optimaal mogelijk ondersteunen van het proces van zorgregistratie tot het uitvoeren van de facturatie. Ons uiteindelijke doel is met het team van de Zorgadministratie een professioneel kennis- en opleidingscentrum te gaan vormen, waar heel GGz Centraal op kan bouwen. Daarom hebben we regelmatig een medewerker zorgadministratie vacature op de site staan.

Word jij onze nieuwe collega?

Solliciteer direct!
Of meld je aan bij onze Job Alert als hieronder geen vacature wordt weergegeven.