ICT

‘Never a dull moment’ in deze dynamische werkomgeving! Op dit moment werkt het team ICT / automatisering er bijvoorbeeld aan om onze ICT infrastructuur naar een ‘state-of-the-art niveau’ te brengen én de komende jaren te houden. Bovendien proberen we techniek steeds meer aan te sluiten op de behoeften vanuit de zorg.

Onze ICT’ers hebben allemaal dezelfde basiskennis en we vormen daarnaast verschillende tweetallen op een bepaalde specialisatie. Het vakgebied ICT ontwikkelt zich razendsnel daarom zoeken we voor onze vacatures ICT’ers die zich willen ontwikkelen en specialiseren. Er zijn voldoende mogelijkheden om bijvoorbeeld aanvullende opleidingen of cursussen te volgen. Waarheen jouw reis ook gaat, binnen GGz Centraal kun je alle kanten op.

Zie jij jezelf werken als ICT'er in een complexe omgeving met moderne technieken? Werk je graag bij een werkgever waar jij het verschil kunt maken? Vervolg dan jouw reis bij ons!

 

solliciteren


We hebben regelmatig vacatures voor ICT’ers.

Vervolg jij jouw reis bij ons?

Solliciteer dan op een van onze vacatures!

GGz Centraal is een ggz-instelling met 18 locaties. Doordat we een grote organisatie zijn, hebben we ook een breed team ICT.

We werken voornamelijk vanuit onze hoofdlocatie in Ermelo en de medewerkers van de service desk reizen regelmatig naar verschillende locaties.