geestelijke verzorging

Elk mens houdt zich wel bezig met vragen op het gebied van zingeving, levensbeschouwing, spiritualiteit en geloof. Mensen met psychische problemen soms nog meer dan anderen. Een psychiatrische behandeling kan vragen oproepen zoals: "wat vind ik belangrijk in mijn leven?", "Hoe moet het verder?" of "Hoe kan ik dit leven opnieuw mijn leven noemen?".

De geestelijke verzorging begeleidt mensen bij het stellen en beantwoorden van deze vragen. Dat kan in veel gevallen ook de behandeling ondersteunen. De geestelijke verzorging kan helpen om gedachten, gevoelens en beelden over het leven te uiten en te ordenen en soms nieuwe wegen te vinden.

De geestelijke gezondheidszorg heeft specifiek jouw interesse. Daarom ben je op reis naar een werkgever waar jij het verschil kan maken in de geestelijke verzorging.

 

solliciteren 


We hebben zo nu en dan vacatures in de geestelijke verzorging.

Vervolg jij jouw reis bij ons? Solliciteer dan op een van de vacatures in de geestelijke verzorging!

GGz Centraal is een ggz-instelling met 18 locaties en specialisten op het gebied van onder andere stemming- en persoonlijkheidsstoornissen, angst- en dwangstoornissen, verslaving en traumaverwerking.

Doordat we een grote organisatie zijn is er altijd ruimte om door te groeien, jezelf te ontwikkeling of eens van locatie te wisselen. Waarheen jouw reis ook gaat, binnen GGz Centraal kun je alle kanten op.