Landelijke campagne ‘Ik Zorg’

Begin november 2018 is de landelijke campagne Ik Zorg gestart om de komende jaren nieuwe medewerkers te werven voor de sector Zorg en Welzijn. Medewerkers vanuit verschillende organisaties vertellen wat hun functie inhoudt en waarom zij gekozen hebben voor een baan in de sector Zorg en Welzijn. Met Ik Zorg laten meer dan 600 professionals door heel het land zien, voelen en ervaren hoe divers, breed en betekenisvol ons werk is.

Heb jij wel eens aan een baan in Zorg en Welzijn gedacht? Of wil je misschien weer een terugkeer maken naar onze sector? Laat je inspireren door de verhalen van vele collega’s uit de sector op www.ontdekdezorg.nl. Wie weet word jij geprikkeld om een eerste stap te zetten naar een opleiding of een baan in de zorg!

Nieuwsgierig naar meer?

Of je nu herintreder, scholier of al werkzaam bent in de zorg, er zijn legio mogelijkheden. Bekijk meer informatie over een eventuele carriereswitch of vraag direct persoonlijk advies over de opleidings- en baanmogelijkheden via het landelijke Ik Zorg contactpunt.

Heeft de geestelijke gezondheidszorg jouw voorkeur of ben je nieuwsgierig naar deze dynamische sector? Met locaties in Flevoland, Gooi- en Vechtstreek, Eemland en Veluwe & Veluwevallei is GGz Centraal een organisatie met uiteenlopende mogelijkheden op het gebied van opleidingen & ontwikkeling. Wij kijken dan ook graag samen met jou naar de concrete mogelijkheden binnen GGz Centraal.

Opleidingen en stages bij GGz Centraal

Meer weten over onze aangeboden opleidingen en stages?

Bekijk onze opleidings- en stageplaatsen

Kom werken bij GGz Centraal

Wil jij werken in de specialistische ggz? Bekijk ons brede vacature aanbod.

Contact

Neem voor vragen over de vacatures en werken bij GGz Centraal contact op met het recruitment team via recruitment@ggzcentraal.nl. Zij helpen je graag verder op weg!