GGz Centraal

Onze werkervaring gaat terug tot 1886. Sinds die tijd is er veel veranderd. De zorg is meer specialistisch en persoonlijk geworden en beter afgestemd op het individu en de omgeving. Waar we in 1886 een veilige haven waren ver weg van de maatschappij, creëren we tegenwoordig veiligheid en zorg juist midden in de maatschappij.

GGz Centraal is een organisatie voor specialistische geestelijke gezondheidszorg in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Wij behandelen, begeleiden en ondersteunen mensen met (ernstige) psychische, psychiatrische en/of psychosociale problematiek. Ons streven is de zorg zo dicht mogelijk bij onze patiënten aan te bieden. Naast direct cliëntgericht aanbod verzorgen we ook consultatie aan samenwerkingspartners en verwijzers. Vind hier meer informatie over onze zorgprogramma’s.

Om te voorkomen dat mensen met psychische problemen tussen wal en schip vallen werken wij intensief samen met huisartsen, sociale wijkteams, jeugdzorginstellingen, algemene ziekenhuizen, ambulante zorgaanbieders, forensische psychiatrie, verslavingszorg en RIBW-instellingen. Bekijk het overzicht van organisaties waarmee wij samenwerken.

Waar staan we voor? 
Wat vinden we belangrijk in ons werk en waar willen we naartoe? Lees onze strategische koers.

Onze verhalen
Waar zijn we trots op? Wat zijn nieuwe ontwikkelingen in ons werk? Daarover vertellen collega’s en cliënten in de rubriek onze verhalen.

specialismen

werkgebied GGz Centraal def.jpg