strategische-koers-430x300 (1).png

Waar we voor staan en waar we voor gaan

Wat we belangrijk vinden in ons werk en waar we als organisatie naartoe willen staat verwoord in onze strategische koers. Die visie houden we in beweging door de dialoog met patiënten, medewerkers en ketenpartners. 

Bekijk onze strategische koers

 

Opleiden en ontwikkelen

Ben jij op zoek naar een organisatie die carrièreperspectief biedt? Als instelling die veel waarde hecht aan opleiding en ontwikkeling, heeft GGz Centraal volop mogelijkheden voor collega's in verschillende vakgebieden. Zo bieden we erkende praktijkopleidingen voor startende én ervaren collega's.

Lees meer over onze opleidingen

werkgebied GGz Centraal

Een omvangrijke organisatie in het midden van het land

Ons werkgebied bevindt zich in het midden van het land en kenmerkt zich door een grote geografische diversiteit. Van uitgestrekte polders, platteland en kleinere dorpen tot grote steden als Amersfoort en Almere.

Lees meer over ons werkgebied

Wetenschappelijk onderzoek en innovatie

Met wetenschappelijk onderzoek vergroten we onze kennis over psychiatrische aandoeningen en  ontwikkelen we nieuwe manieren van diagnostiek en behandeling. Door de resultaten van ons onderzoek te koppelen aan de praktijk, verbeteren we continu de kwaliteit van onze zorg. Zo werken we aan onderzoek wat er echt toe doet. 

Lees meer over wetenschappelijk onderzoek

werken in de specialistische ggz

Werken in de specialistische ggz

Samen met bijna 3.000 collega’s behandelen we mensen met een kwetsbaarheid voor psychiatrische aandoeningen en ondersteunen ze bij hun herstel. Wil je weten hoe dat werk er in de praktijk uit ziet? Lees dan de verhalen van onze collega's.

Lees de verhalen van onze collega's

Laatste vacatures

Contact

Heb je een vraag over een vacature of over de sollicitatieprocedure? Bel of mail met één van onze recruiters.

Neem contact op Open sollicitatie Maak een Job Alert aan